Ciszta vagy baba?

Figyelt kérdés
Vasárnap teszteltem pozitívat, igaz halvány a 2. csík de látható. Ma voltam dokinál és azt mondta itt nincs baba, csak egy 3 cm-es ciszta. Volt már vki hasonló helyzetben? Az érdekes, hogy a mellfeszülés, mellnövekedés, pulzusszám emelkedés megvan, illetve hétvége előtt totál negatívok voltak a tesztjeim, hét végén kellett volna megjönnie, meg is volt az érzés és a pozitív teszt. Lehet ez tényleg csak ciszta??
2012. febr. 14. 22:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom hogy cisztákra miért clostit írnak! Nekem is rengeteg cisztám volt, én merckformint kaptam rá! Endokrinológus kivizsgálta már a hormonjaid?
2012. febr. 15. 14:17
 22/22 anonim ***** válasza:
szia kedves kérdező, mivel én is hasonlò cipőben járok most, jò lenne ha megírnád volt e baba a dologban. nekem is látott cisztát plusz 13mm nykhártyát. mondjuk az enyém sztem nem baba, bár az uccsó negatív után nem mertem tesztelni
2012. ápr. 16. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!