11/22 A kérdező kommentje:
mindenképpen ma felhívok egy másik dokit, annyi, hogy duphastont adott, ha jól tudom ez arra is jó, hogy segítsen a baba megtartásában ha van, ugye? Illetve segít meghozni, ha nem baba van a dologban?
12/22 A kérdező kommentje:
ja most láttam kérdeztétek a ciszta a petefészkemben van
Bocsánat, de ez a doki...hogy is mondjam... :(
Szóval ahogy Manka is írta, az egy sárgatest ciszta lehet, és ilyen korán még persze hogy nem lát semmit!
Mekkora a méh nyálkahártyád? Mert ha jó vastag, akkor baba van biztosan a dologban, főleg, ha erősödnek a tesztek.
Ciszta csak nagyon ritkán okoz pozitív tesztet!
2012. febr. 15. 07:47
14/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást, semmit nem mondott a nyálkahártyára....csak azt hogy ez nem baba, hanem ciszta, és igazad van nekem is kétségeim vannak már az orvos felől. Ma hívom a másik dokit. Jaj lányok, nem tudom mit gondoljak, de jól esik, hogy bíztattok!
Utolsó vagyok, most várom a 3. babánkat.
Először 5 hetes sem voltam még, mikor voltam uh-n.
18 mm-es nyálkahártya volt, és a jobb petefészkemben 27 mm-es sárgatest ciszta. Ennyit láttak, még petezsákot sem.
Legközelebb 7 hetesen voltam, már 9mm volt a crl, és szívhang is volt.
Ne izgulj, keress másik orvost, igaz még Ő sem fog látni nagyon semmit, de talán nem lesz ilyen negatív.
2012. febr. 15. 10:15
Cisztám van és minden hónapban pozitív a tesztem.Mindig várom a menstruációt és amikor késik tesztelek majd örülök aztán pár napra rá megjön és sírok.Kivizsgáltak és ha nem hat a gyógyszer akkor műtenek mert sok ciszta van sajnos nem csak 1.Szóval bármi lehet.
2012. febr. 15. 11:05
Én is orvost váltanék! főleg hogy erősödik a csík!
Amúgy a duphaston segít megtartani a babát, az nem baj ha szeded!
Utolsó, milyen gyógyszert szedsz?
2012. febr. 15. 11:39
18/22 A kérdező kommentje:
és neked is szokott fájni a cicid és nőni, meg a pulzusod emelkedni, meg a csíkod erősödik??? Mert ha igen, akkor már nem merek reménykedni se..:-(
19/22 A kérdező kommentje:
egyébként hívtam másik dokit, azt mondta péntek este menjek, szerinte még lehet baba a ciszta mellett
Clostyt szedek már hónapok óta rengeteg cisztám volt de most már fogynak és ha sikerül a teherbeesés akkor a ciszták is felszívódnak nagyon hamar de ugye nem lehet végtelen ideig szedni a hormont így valószínűleg nem úszom meg a műtétet.A tüneteim olyanok mint a menstruáció fáj mindenem volt hogy még hánytam is.Ez volt a megtévesztés aztán elkezdtem tesztelgetni kezdtem a halvány csíkkal majd erősebb volt hogy este csináltam és tök erős volt kb 6 tesztet ellőttem míg a az utolsó reggelen negatív lett és este meg is jött.Így most nem idegelem magam ha késik csak egy tesztet lövök és várok vagy terhes vagyok vagy nem.
2012. febr. 15. 13:11
Kapcsolódó kérdések: