Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha van már gyermekem fordulhat...

Ha van már gyermekem fordulhatok meddőségi központhoz a? Szóba állnak velem?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 14:58
1 2 3
 11/21 Manka68 ***** válasza:
Ha már csak ez lenne hátra, és eddig minden rendben van nálatok, akkor pláne érdemes megcsináltatni, mert oka van annak, hogy nem jön össze. Olyan nincs, hogy minden rendben, és mégsem sikerül, legfeljebb nem találták meg a dokik. :-( Nekem sem találtak először semmit, és nem segített sem az inszem, sem a lombik.
2012. febr. 15. 03:53
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszi Manka!Hidd el én sürgetem a legjobban,hogy legyen már meg végre ez is.Addig nem látom értelmét újabb clostyl kúrának.

Te hogy vagy?Olvastam a történetedet (egy korábbi császárból kifolyólag a varrat spirálként működött,ugye?) mi a helyzet mostanában veled?

2012. febr. 15. 07:50
 13/21 Manka68 ***** válasza:
Most kezdjük a negyedik lombikot. Vasárnap óta szedem a fogamzásgátlót. majd jövő héten megyek ultrahamgra. Ha minden rendben lesz, akkor kb két hét múlva kezdjük a stimut. :-)
2012. febr. 16. 03:31
 14/21 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Mi is jártunk Kaáliba, az első inszem sikerült!!:))

Ott azt mondták, hogy ez az inzulinrezisztencia nagyon csekély mértékben probléma, persze nem vesztesz vele semmit, ha megcsináltatod.

Nálunk is minden eredmény tökéletes volt, mégis hiába closty kúra(rendesen volt peteérésem), terminált együttlét.

Nálunk az lehetett a baj(bár nem bizonyított, mert ezt a vizsgálatot nem csinálták meg), hogy ellenanyagot termelt a hüvely, ami megölte a spermiumokat, így nem jutott el a megfelelő helyre(postcoitalis).Erre jó az inszemináció, mert ott befecskendezik a spermiumokat a méhbe.Először a BMC-be mentünk, mert az "ingyenes". De csak az idő telt, bunkók voltak, és ment a pénzünk feleslegesen gyógyszerekre.

Mikor ezt meguntuk, Kaáliba mentünk, és 1 hónap múlva a pocakomban volt a kislányom.:)

2012. febr. 16. 11:32
 15/21 A kérdező kommentje:

köszi kedves utolsó!

Tudod mivel nekem van már gyerekem,aki első hónapban spontán összejött velem nehezebben állnak szóba,mivel nincsen okuk feltételezni,hogy bármi gond lenne...Ezért kicsit lassabban megy rávennem őket kivizsgálásokra.Ma voltam vérvételen majd kiderül!

2012. febr. 16. 12:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, szerintem az semmit nem jelent, mert közben bármi "történhetett" a szervezetetekben, ami miatt nem sikerül.Bátyáméknál is az első baba sikerült, a második csak lombikkal.Nem tudom melyik meddőségihez fordultatok, de a Kaáliba biztos nem esik majd nehezükre segíteni. Igaz fizetni kell a beavatkozásokért, de én csak jót tudok mondani róluk.Utolsó voltam.
2012. febr. 16. 13:11
 17/21 A kérdező kommentje:

Igen,egyetértek veled.Egy gyerek nem garancia arra,hogy a következő is sikerülni fog...

csak azt akartam mondani,hogy több időbe telik a kivizsgálás mivel látszólag minden rendben velünk.

Most meglátom a vérvétel eredményét és utána megtesszük a következő lépést ha kell.

köszi mégegyszer

2012. febr. 16. 13:16
 18/21 A kérdező kommentje:

Megvan az eredményem és minden jó.Legalábbis telefonon ezt mondták.

TSH 2.3.Ez jó szerintetek?

2012. febr. 22. 15:26
 19/21 Manka68 ***** válasza:
Nem annyira jó, kicsit magas. 2 alatt kell lennie, de az 1 körüli érték az ideális.
2012. febr. 23. 04:26
 20/21 A kérdező kommentje:

köszi Manka.

Endokrinológus és nőgyógyász egyöntetűen azt mondta ma,hogy jó ez az érték főleg úgy,hogy már 2gyereket szültem.Szóval várok és próbálkozunk.köszi

2012. febr. 23. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!