Ha van már gyermekem fordulhatok meddőségi központhoz a? Szóba állnak velem?
Köszi Manka!Hidd el én sürgetem a legjobban,hogy legyen már meg végre ez is.Addig nem látom értelmét újabb clostyl kúrának.
Te hogy vagy?Olvastam a történetedet (egy korábbi császárból kifolyólag a varrat spirálként működött,ugye?) mi a helyzet mostanában veled?
2. vagyok
Mi is jártunk Kaáliba, az első inszem sikerült!!:))
Ott azt mondták, hogy ez az inzulinrezisztencia nagyon csekély mértékben probléma, persze nem vesztesz vele semmit, ha megcsináltatod.
Nálunk is minden eredmény tökéletes volt, mégis hiába closty kúra(rendesen volt peteérésem), terminált együttlét.
Nálunk az lehetett a baj(bár nem bizonyított, mert ezt a vizsgálatot nem csinálták meg), hogy ellenanyagot termelt a hüvely, ami megölte a spermiumokat, így nem jutott el a megfelelő helyre(postcoitalis).Erre jó az inszemináció, mert ott befecskendezik a spermiumokat a méhbe.Először a BMC-be mentünk, mert az "ingyenes". De csak az idő telt, bunkók voltak, és ment a pénzünk feleslegesen gyógyszerekre.
Mikor ezt meguntuk, Kaáliba mentünk, és 1 hónap múlva a pocakomban volt a kislányom.:)
köszi kedves utolsó!
Tudod mivel nekem van már gyerekem,aki első hónapban spontán összejött velem nehezebben állnak szóba,mivel nincsen okuk feltételezni,hogy bármi gond lenne...Ezért kicsit lassabban megy rávennem őket kivizsgálásokra.Ma voltam vérvételen majd kiderül!
Igen,egyetértek veled.Egy gyerek nem garancia arra,hogy a következő is sikerülni fog...
csak azt akartam mondani,hogy több időbe telik a kivizsgálás mivel látszólag minden rendben velünk.
Most meglátom a vérvétel eredményét és utána megtesszük a következő lépést ha kell.
köszi mégegyszer
Megvan az eredményem és minden jó.Legalábbis telefonon ezt mondták.
TSH 2.3.Ez jó szerintetek?
köszi Manka.
Endokrinológus és nőgyógyász egyöntetűen azt mondta ma,hogy jó ez az érték főleg úgy,hogy már 2gyereket szültem.Szóval várok és próbálkozunk.köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!