Szerintetek mennyi idősen jó teherbe esni?
én már nagyon szeretnék kisbabát csak az a baj h még nagyon fiatal vagyok hozzá 16vagyok.Csak Normálisak írjanak!
A Párom azt mondta h még várnunk kell mert még fiatal vagyok és megértem és tudom hogy fiatal vagyok még most szülni.De szerintetek hány évig várjak?Köszönöm ellőre is!
A természetben az első vérzés HELYETT már jött is a baba. Az annyiban korai, hogy a női szervezet még nem volt rendesen kifejlődve, a gyermek kihordása gátolta a saját szervezet építését. Ma a bőséges táplálék korában azért 18 táján a többség rendesen összeállt.
Más kérdés, hogy a szellemi érettség 25-30 táján sem jön el, mert iskolásként, eltartottként esélytelen. A gyermeket FELNŐTTNEK kell vállalni, aki már legalább 7 éve dolgozik. Anno 5-7 éves koruktól természetes volt a gyerekeknél, hogy felelős munkájuk volt, nem volt nehéz 16-18 éves korukra nővé és férfivé érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!