Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi idősen jó...

Szerintetek mennyi idősen jó teherbe esni?

Figyelt kérdés

én már nagyon szeretnék kisbabát csak az a baj h még nagyon fiatal vagyok hozzá 16vagyok.Csak Normálisak írjanak!

A Párom azt mondta h még várnunk kell mert még fiatal vagyok és megértem és tudom hogy fiatal vagyok még most szülni.De szerintetek hány évig várjak?Köszönöm ellőre is!

2012. febr. 14. 14:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Neked kb 8-10 év múlva lesz ideális. De a fő szempont az, hogy ha megszülöd fel is tudod-e nevelni? Ahhoz pedig ugye munkahely kell.
2012. febr. 14. 14:57
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Az egy dolog,hogy vágysz rá!Egy gyermeket fel kell tudni nevelni,amihez alapvető dolgok szükségesek.min.Érettségi,munkahely,otthon.

Én 24évesen szültem az elsőt és semmiről se maradtam le így sem!

Várjál még legalább 4-5évet!!

2012. febr. 14. 15:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Én azt tudom javasolni,hogy előbb minden kép dolgozz 2-3 évet,hogy a gyermek után ne csak a gyes-t kapd a családival. Persze,ha a Párod jól keres,akkor nem muszáj,de jobb,ha nem a gyes-t kapod (jelenleg 25 ezer,amit kézhez kapnál+ a családi 12200 egy gyermek után)

Én dolgoztam már,20 évesen szültem az elsőt! Én a 20-30 éves kort tartom az ideálisnak,annál tovább szerintem nem jó várni.

Üdv:25 éves,3 lányos

2012. febr. 14. 15:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem haragudnál ha megkérdezem hogy mennyi idős vagy?Igen tudom hogy munka hely kell hozzá meg minden:)
2012. febr. 14. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Én áprilisban leszek 28, 25 évesen szültem meg a lányomat. 17 éves korom óta vagyok együtt a férjemmel, mégsem akartam előbb szülni, mert előbb meg kellett teremteni a szükséges feltételeket, mint Lakás, munkahely.
2012. febr. 14. 15:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Értem:) Mi a Párommal 2éve és 7hónapja vagyunk együtt! Nekünk már van lakásunk a Párom az Audiba dolgozik és most ki kellet mennie dolgozik Németországba!2hetenként jár haza!Még amúgy ezért is nem lenne nekünk most jó mert egyedül lenék!Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat!!
2012. febr. 14. 15:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem hogy nagyon szerelmes vagy, de hidd el az életben mindennek megvan a maga ideje. Nem maradsz le semmiről. Most még élvezzétek a fiatalságot és egymás szerelmét. Ez mindenki érdeke, a tietek és a majdan leendő babáé is, majd idővel te is belátod ezt.
2012. febr. 14. 15:18
 8/11 anonim ***** válasza:

16 éves vagy, és 2 év 7 hónapja vagytok együtt??? Érdekes...

Amíg a párodat hazavárod, addig is gyakorolgasd a helyesírást szerintem. 16 évesen korai még szülni, de a ba-be, ban-ben helyes használatát már illenék ismerni...

2012. febr. 14. 23:06
 9/11 A kérdező kommentje:
nem a helyes írás a lényeg nem tudom minek írsz ha ilyen vagy!ha írsz akkor arra válaszolj ami ott a kérdés!!!!!!!!
2012. febr. 15. 09:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok "ilyen", csak baromira zavar, ha valaki képtelen a saját anyanyelve elemi szabályait használni. Amúgy leírtam a véleményemet: korai 16 évesen szülni. Lehet, hogy van lakásotok, de te biztosan nem tartasz még sehol az önálló életeddel. Gyereklányként eljátszod a felnőttet, anélkül, hogy bármi fogalmad lenne róla, milyen terhet akarsz magadra vállalni úgy, hogy semmiről nem vagy lemaradva.

Bár lehet, hogy ahol elfogadott dolog 13 és fél évesen "párt" találni, ott ez nem is fontos szempont.

2012. febr. 18. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!