Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mar 5 honapja probalkozunk a...

Majuska2211 kérdése:

Mar 5 honapja probalkozunk a babaval de eddig meg semi, remelem sikerul teherbe esnem februar 4en volt ovulaciom, Szedek folsavat, es mar ket napja olyan erzesem van mintah meg akarna jonni de csak 18an kellene?!

Figyelt kérdés
Esetleg beagyazodas tunet is lehet? Ha megjon elmnjek dokihoz? Koszi a valaszokat
2012. febr. 14. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:

szia vezetsz görbét? ha igen be linkelnéd!

mert abból lehet többet tudnánk mondani!

2012. febr. 14. 10:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Hat azt nem de a dokim kiszamolta mikor van ovulaciom es akkor azon a napon tenyleg magas volt a teshom.
2012. febr. 14. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
1- vagyok:én azt ajánlom ha esetleg most nem jönne össze, akkor a következő hónapban csinálj görbét mert akkor pontosan tudod mikor van pé meg kkor látod hogyhogy alakulnak a dolgok van e esély babára, mikor jön meg...
2012. febr. 14. 10:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Mgfogatdom a tanacsod akkor varok meg egy honapot,es a gorbert mikortol vezessem?
2012. febr. 14. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is 18-ra nem várom, nekem is fájdogál a derekam, mintha bármelyik pillanatban meg akarna jönni, de azért úgy máshogy. Remélem mindkettőnknek szerencsés pozitív hónapja lesz. :)
2012. febr. 14. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:

1-3 vagyok

Ha meg jön akkor kezd el csinálni, fontos hogy kb mindíg egy időben mérd és még mielőtt fel kellnél az ágyból tehát ébredésnél maradj az ágyban be a hőmérő és ha kész akkor meg nézed mit ír és vezesd valahol! pl én a ciklus.hu-nál vezetem én azt szeretem!

Mérni 3 helyen mérheted az már rajtad múlik hol méred:végbél,hüvely vagy nyelv alatt.

nekem a dokim a végbélnél mondta és én ott is mérem, digitális hőmérővel!

én egyébként 20. ra nem várom!

2012. febr. 14. 11:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát nagyon nagyon remelem.En erzek olyan apro de neha kicsit eros szurkalast a jobb oldalamon..hat remeljuk sikerul.Regota probalkoztok?mi oktobertol.
2012. febr. 14. 11:39
 8/8 anonim válasza:
53%
Szia mi is párommal több mint 5 hónapot próbálkoztunk és tessék ma 7 hetes kismama vagyok és nem szedtem semmit előre nem vezetem görbét meg ilyenek!!! Ne aggódj majd jön nálatok is a kicsi:) Sok sikert hozzá!
2012. febr. 14. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!