Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudátok válaszolni egy pár...

Tudátok válaszolni egy pár kérdésemre?

Figyelt kérdés

Január 12-én volt egy műtétem méhenkívüli terhességgel és egy cisztával! Nem vettek ki semmimet sem, ez minden a jobb oldalon történt! Arra lennék kíváncsi, hogy ha esetleg a jobb oldali petevezetékem elzáródna attól hogy onnan vették ki a picit a másik valószínűleg működni fog? Mert eddig mindig csak a jobb oldalon éreztem szurkálást.

Annak mennyi a valószínűsége hogy elzáródik a műtéttől?

Műtét óta tegnap jött meg elősször a mensim és lassacskán szeretnék megint elkezdeni próbálkozni a babóval:) Mikortól lehet elkezdeni a terhesvitamint szedni, a doki a femibion 800-at javasolta, vagy ha nem terhes vitamint szednék akkor mit.

Mi segítene abban hogy megmaradjon a babókám.

Bocsi hogy hosszúra sikerült, de annyira tele vagyok kérdésekkel meg félelemmel...

Köszi a válaszokat!

2012. febr. 13. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak arra tudok válaszolni,hogy a másik petevezetéked biztosan működni fog.
2012. febr. 13. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
SZERINTEM PROBÁLD MEG A MAGNE B6-OT
2012. febr. 13. 19:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. febr. 13. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem 8 évvel ezelött iker terhességem volt. Az egyik a méhemben, a másik a petevezetékben. (Őt nem vették észre, csak a 4. hónapban.) El kezdtem vérezni, majd megműtöttek, mert a baba idő közben meghalt a méhemben. Majd, hogy egyre rosszabbul lettem, rájöttek, hogy van még egy baba, de Ő is haldoklott. Nem mertek vele mit csinálni. Ott hagyták. Mondván elbomlik bennem.

Csak azért írtam le, hogy nekem nem záródott el, annak ellenére, hogy ott volt. Most egy 3 éves kislányom van, és remélem hamar össze jön a tesó is!

Én is tele voltam kérdéssel. Most is tele vagyok!

2012. febr. 13. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:

2009-ben volt nekem is egy ikerterhességem, egyik méhen belül, a másik kívül. Nekem hamar észrevették, a méhen belüli elhalt, 8. héten.

Nekem ettől a műtéttől nem záródott el, de ezt mondták is műtét után, hogy megmaradt a vezetékem.

De mivel páros szerv, egy petevezetékkel is simán teherbe lehet esni, ne aggódj!

Terhesvitamint akár már most is elkezdheted szedni.

Az után a műtét után 3 hónappal már újra terhes voltam. Minden rendben volt.

2012. febr. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!