Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ha tegnap és...

Szerintetek ha tegnap és tegnap előtt az ovu teszten halvány volt a tesztcsík, viszont mára már nem is látszódott, akkor tegnap volt peteérésem?

Figyelt kérdés

2012. febr. 12. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Hőt nem vezetsz? Mert így sajna lehet, hogy nem is volt, mert a halvány csík ovuláció teszt esetében nem sokat ér. Bár lehet, hogy a teszt nem volt jó.
2012. febr. 12. 20:35
 2/6 A kérdező kommentje:
2012. febr. 12. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha ugyanolyan erős, vagy erősebb a kontrollnál a 2.csík az számít pozitívnak!!

Ha ez nem történt meg akkor valószínűleg még nincs itt az ideje...

2012. febr. 12. 21:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is olvastam a tájékoztatót. De kíváncsi volnék, hogy járt -e valaki így, és ha igen, akkor lett végül peteérése?
2012. febr. 12. 21:04
 5/6 anonim válasza:

Szia!

Én is használtam nem is egy fajta ovutesztet, a mensi utáni 2. naptól kezdtem végig, soha, de soha nem volt erősebb a második csík az elsőnél....tegnap teszteltem pozitívat! Ne higgy neki nem mindenkinek jön be, nekem akkor volt a második csík halványabb, mikor sejtettem hogy most lehet az ovu, egyébként meg se jelent a 2. csík. Remélem segíthettem :-))

2012. febr. 12. 22:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Oh!

Nagyon szépen köszönöm! Már azt hittem én vagyok selejtes.

2012. febr. 13. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!