Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hanyadik lombik sikerült...

Kinek hanyadik lombik sikerült? Tippekre, ötletekre is kíváncsi lennék a sikeresség növelése érdekében.

Figyelt kérdés
Nemsokára belevágunk a 4. lombik programunkban. Egy kis biztatásra is szükségem lenne... :-)Olyan jó azt hallani, hogy igenis másoknak is sikerült és nem lehetetlen a csoda. Szóval történeteket, tapasztalatokat, véleményeket is szívesen olvasnék, vagy beszélgetnék a témáról.
2012. febr. 12. 11:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2.-ik sikerült, nálam van a hiba genetikailag. Idősebb vagyok, talán ez is lehetett az oka, hogy mindkét alkalommal elég kevés petesejtem volt, de szerencsére majd mind megtermékenyült. Első alkalommal elég sokat idegeskedtem és nem szedtem semmi vitamint. Sikeres lombiknál megelőzően szedtem már Elevitet és Omega3-at (ezeket még most is szedem a szoptatás mellett). Sikeres előtt voltunk nyaralni, szuper volt, nagyon kipihent voltam és jókedvű. Első alkalommal hosszú protokoll volt, tiszta gáz volt, rosszul voltam és fogytam. Másodiknál rövid lett, azt jobban bírtam és híztam is 1-2 kilót. Természetesen beülti után pihentem min. 1 hetet, de 3-4 nap szigorú ágyba maradás volt. Csináld amíg van lehetőséged és anyagiak megengedik, mert tényleg megéri...drukkol neked egy 4 hónapos kisfiú anyukája.
2012. febr. 19. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!