Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, akiknek hónapok,...

Lányok, akiknek hónapok, eseteleg évek óta nem sikerül teherbeesni, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Én már teljesen ki vagyok, minden hónapban ugyanaz. Amikor már 1-2 nap híja van a nem vártnak, elkezdődik a barnázás és megjön...
2009. jún. 3. 10:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Mi lassan 1éve próbálkozunk és most összejött pozitív lett a teszt.Már van egy 2.5 éves kislányunk és azt gondoltuk,hogy a második könnyebben összejön majd de nem.Az elsővel is megszenvedtünk műtöttek meg minden.Tartottunk 2hónap szünetet és a második hónapban összejött álmomban sem gondoltam volna,hogy pont most fog összejönni.Sokan mondták,hogy ne görcsöljünk rá meg hogy nem kell akarni annyira és igazuk lett.Én mindenkinek ezt az érzést kívánom amit most átélhetek!Remélem minél hamarabb összejön Nektek is ezt kívánom!!!
2009. jún. 3. 14:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! Remélem előbb-utóbb (inkább előbb) mindenkinek sikerül a baba.
2009. jún. 3. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!