Ti szoktatok ilyet érezni mensi előtt, vagy lehet, hogy terhesség jelei?
Figyelt kérdés
Ma egész nap szúrkál a méhem. Majd csak jövőhét szerdára nem várom a mensim. Nem rémlik,hogy ezelőtt,mielőtt meg jött volna,produkáltam volna ilyeneket. Ja meg egész nap enyhén görcsölget a hasam...2012. febr. 11. 17:28
1/5 anonim válasza:
Lehet beágyazódás jele is akár. Nekem is így kezdődött! Sok sikert!
12hkm
2/5 anonim válasza:
Minden hónapban más lehet a tünet.
Nekem is volt már ilyen szurkálódás, ez nem jelent semmit, valószínű, hogy a megtermékenyületlen petesejt sorvad el és azt érzed.
4/5 anonim válasza:
nekem a beágyazódás jele volt,de elvileg ma vagy kb a 24-dik napodon a peteérés pedig a 20-21napon van egy 28 napyos ciklusnál kb.de mindnekinél más.drukkolokkkk
5/5 anonim válasza:
4-nek: 28 napos ciklusnál a peteérés általában 14. napon van, persze ez változó.
Kérdező: az a helyzet, hogy ha valaki babát akar, akkor nagyon sokmindent érez a várakozás napjaiban. Bármi lehet, de egy kis türelem és kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!