Petevezeték átjárhatósági vizsgálat? Milyen, mit csinálnak pontosan? Mennyire fáj? Mennyi ideig tart?
Látom már nagyon régi a kérdés. De nekem a mai napon volt ez a vizsgálatom, és előtte az összeset elolvastam amit csak találtam, hátha másnak is segít.
Annyi sok rosszat hallottam róla, jól be is paráztam.
De annyira nem volt szörnyű..
Elöször mint a rákszűrésnél feltárás a kacsával. Aztán jött a méhszáj megfogása, hát ezt éreztem, de kibírható, utánna olyan volt mint menstruációkor a görcs, mire eljutott az agyamig hogy hú ez nem túl jó érzés, már szólt a doki, hogy kész. 3 perc volt max.
Nekem nem fájt, viszont ahogy kiszedte belőlem és betörölt, azt a rész kimondottan kellemetlennek és fájdalmasnak éltem meg, de ez szerintem orvos és tapintatosság kérdése....
Nekem átjárható volt. Egy másik hölgynek viszont nem, ő azt mondta fájt neki, de neki is csak az a rész amikor próbálták a folyadékkal " kidugítani az elzáródást", de abba is hagyták neki.
Remélem vkinek segítségére lesz még ez.
Sok sikert mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!