27-28 napos az átlagcikulsom. Mikor tesztelhetek?
Augusztusban hagytam abba a gyógyszert nem tudom mennyi idő kell hogy beáljon a mensim hogy hány napos lesz.
November óta vagyunk a babaprojekten legelső hónapban biokémiai terhességem volt.
Utolsó 2 havi mentim már 25. napra jött meg. Holnap lesz a 25. nap most ebben a hónapban. Szerintetek tesztelhetek?
köszönöm :)
Csináltam ma mégegyet és erősebb lett. igaz még nem olyan erős mint a kontroll de már közel van hozzá :) remélem nem olyan erős is. majd csütörtök, péntek felé csinálok mégegyet és szerintem elég is volt a tesztelgetésből :)
Szia, ma csináltam még egy tesztet ami még pozitivabb.
Semmi tünetem,még szopik a 2 éves fiam....
Melleimen nem érzek változást emiatt.
2012 nov.21 a szülés várható ideje.
Nálad mi a helyzet?
Gratula neked akkor még-egyszer! :)
Nov. 21? Ha most teszteltél akkor októbernek kell lenni, elírtad nem??? :)
Zsuzsi vagyok, csak hogy tudjuk ki ír :)
Ica vagyok,
igen elírtam október 21.
Ica: elvileg én is október 21. (nekem jan. 18.-án volt meg utoljára és most 25 naposak a ciklusaim azaz azok voltak)
Neked hányadik baba? első? dokihoz mikor mész? én február 27-ére kaptam időpontot! egy örökkévalóság lesz! :)
Nekem január 15 az utolsó menszim.
3.baba.
Még nem sietek a dokihoz,mert még korai.
2 hét múlva lesz szerintem esedékes.Most 4 hetes terhes vagyok(pedig elvileg csak 2)
Általában 6 hetesen kell legyen szívdobogás.
Addig csak imádkozom h minden rendben legyen vele,egészséges legyen és méhen belűl.
Igyekszem friss levegőn lenni,kerülöm az ártalmas dolgokat,mert most a leg sérülékenyebb.
Időpontot azt jó h szólsz kell majd foglaljak,h nehogy ne maradjon:-)
Majd még írj mi a a helyzet.
Üdv:
Ica
Huuu..gratulálok a 3. babához! :) Nekem 2. lesz!
persze én sem rohanok tudom h előbb semmi értelme nincs. azért is kaptam én is 2 hét mulvára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!