Ma van a ciklusom 28. napja és negativ a tesztem, a ciclusaim 28-31 naposak, lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 12:09
1/26 anonim válasza:
Persze, lehetsz még terhes!
Nekem a mensi késés után 10 nappal mutatott egy egésszen halvány pozi jelet.
2/26 A kérdező kommentje:
És voltak mensi tüneteid, has fájás,görcsök, mell érzékenység?
2012. febr. 10. 13:23
3/26 anonim válasza:
De jó, hogy vki szintén hasonló cipőben jár :-) Nekem is 28-31 napos szokott lenni, ma vagyok a 30. napnál és még semmi, egyenlőre csak néha pocifájás és minimális, szinte elhanyagolható folyás...nekem is van máról egy negatív tesztem :-( Szorítok Neked, azért jelentkezz, ha tesztelt ismét, hogy mi lett!!
4/26 anonim válasza:
1, vagyok
Nekem teljessen megvoltak a mensi tünetek, sőt minden ami belefér, csak nem menstruáltam. Ami viszont kirítt az átlagból, hogy mikor megcsináltam az első negatív tesztet, akkor elsírtam magam, hogy nekem soha nem lesz gyerekem. Alíg bírtam abba hagyni a sírást. (idegrendszerem nagyon hullámzott) Ennyi tünetem volt.
5/26 A kérdező kommentje:
Szoritok neked.Reggel megismétlem,és megirom az eredményt.Nekem olyan tüneteim vannak mint mensi előtt, félek hogy megjön.:(De van ismerősöm akinek voltak mensi tünetei és mégis terhes volt. Nem tudom mit higgyek azért még reménykedem.
2012. febr. 10. 18:36
6/26 A kérdező kommentje:
Én is nagyon érzékeny vagyok,és nagyon könnyen elsirom magam.
2012. febr. 10. 18:38
7/26 anonim válasza:
3. vagyok, szorítok Neked!! Írjál majd!! Én vasárnapra tervezem a tesztelést, vagy hétfőre :-)) Sok sikert hozzá!!
8/26 Bettybaby2010 válasza:
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz,én is mára NEM vártam,de negatív lett a tesztem.Vasárnap tesztelek megint, ha addig nem esik le a hőm. Drukkolok Nektek is!
9/26 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma reggel, de sajnos negativ lett:(
Még van egy tesztem,de azt csak hétfőn csinálom meg, ha addig nem jön meg.Várom hogy irjatok holnap, jó hétvégét mindenkinek.
2012. febr. 11. 10:08
10/26 Bettybaby2010 válasza:
Sajna én sem mondhatok jó híreket, mert megjött ma reggel. :-(( Kezdődhet az újabb hónap,újabb drukk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!