Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusom 11. napján érdemes...

A ciklusom 11. napján érdemes elkezdeni mérni a hőmet? Vagyis holnap leszek a 12. napon.

Figyelt kérdés
Muszáj mindig felkelés után mérni, nem elég ha mindig ugyanabban az időben mérem? Számít az h mennyit aludtam a mérés előtt? mert vmikor hajnali 5kor fekszek és ha 9kor mérek például, akkor lehet nem lesz olyan reális, mintha éjfélkor feküdtem volna le?
2012. jan. 31. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyenkor már nem sok értelme van elkezdeni.

Azért kell ébredés után, mert pihentél előtte és igen kb. egy időben kell. Legalább 5 órát aludj előtte!

2012. febr. 1. 04:59
 2/3 anonim ***** válasza:
a hőt a ciklus elejétől kell mérni!!vagyis a ciklus első napjától!!és ugyan abba az időben!!+,- 15 perc lehet az eltérés!!és legalább 5-6 óra alvás után!!
2012. febr. 1. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nyugodtan elkezdheted mérni, mert az ovudig (optimális esetben) még van pár nap. És így a különbség meg fog mutatkozni.

Mindig ébredés után kell mérni, ugyanabban az időben és helyen a hőt. Csak így kaphatsz reális képet. Különben nem lenne értelme csinálni...

2012. febr. 1. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!