Légyszi nézétek meg a teszteim ma kellett volna megjönni, péntek ota tesztelek! Vélemények?
Szia a görbéd nagyon babásnak néz ki.Nem lehet hogy később volt péd esetleg vagy később ágyazodott be?
Sokat nem értek hozzá de nagyon fent van a hőd ami jó..:-)
De mástol is lehet ami nem jó..:-(
A tesztek egyértelműen negativok már a szemüvegemet is felvettem sőt a párom is megnézte mindegyiket 1 csik van sajna...Pedig jó sokat ellőttél....sztem várj egy pár napot és tesztelj még vagy ha azok is negativok nézesd meg dokinál az nem fog csalni!!Sok sikert remélem baba!É drukkolok tiszta szivből!!
előző vagyok megnéztem mégegyszer egyiken mintha...:-))
ne keseredj el lehet később ágyazodott be...:-))lehet csak lusta...:-)péd tuti akkor volt mikor behuzta azt is megnéztem mégegyszer...tényleg tesztelj még és ird meg mi lett én azt csiálnám meg dokival megnézetném magam,tényleg nagyon szoritok...
a mai a 30dik napom !!!! :(((
ja és clostis honap az elsö!!!
Szia. Ahogy látom egy napja késik. A tesztet mikor csináltad? Az elsőn látok 2. csíkot nagyon halványan, de nem tudom hogy időn túl vagy időben jelent-e meg. A lényeg, hogy 1-2 nap múlva csinálj mégegy tesztet, a hőd még fent van, és késik is így za alapján lehet babára gyanakodni.
Drukkolok
Nekem a nem várt előtti délután és másnap reggel ilyen lett a lily teszt (13 nappal a pé után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!