Egy hete nem jött meg és vizes folyásom van, ez lehet a terhesség jele?
Figyelt kérdés
Nem merek tesztet csinálni, már sokat csalódtam2012. febr. 8. 23:24
1/3 lovász márta válasza:
lehet felfáztál,vagy időjárás miatt vagy idegeskedtél a fojás normális nekem is szokot lenni ne paráz várj pár napot
2/3 Manka68 válasza:
Szia!
Ha nem vagy babás, akkor is csalódni fogsz, ha nem tesztelsz. Viszont ha az vagy, akkor csak megfosztod magad az örömtől. A dolog már eldőlt, csak még te nem tudod, mi van. Hiába írjuk neked itt sokan, hogy biztosan babás vagy, ha nem vagy az, nem fog változtatni rajta. Tudom milyen rossz érzés egy negatív teszt, nekem is sok ilyenben volt már részem. De ess túl rajta, mert minél tovább halogatod, annál rosszabb lesz. Jeleket ne keress, mert az agyunk csodákra képes. Én is produkáltam már mindenféle tünetet.
Bocs az őszinteségért. Remélem, teszt után mosolyogva teszed fel a képet ide. :-)
3/3 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj, csak rágod magad, mire jó ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!