Inszemes lányok! Lenne kedvetek levelezni? Olyan egyedül vagyok ezzel a témával kapcsolatban (úgy érzem).
Az Ir-nek egyáltalán nincs tünete. Én Pcos vagyok, de nem Ir-es, én nézetnék valahol terheléses cukrot és inzulint. Mert ha az inszem vagy a lombik sikerülne is, támogatni kell gyógyszerrel.
Melyik két hormont néztek és mennyi lett, TSH-d mennyi lett? Nem okoskodni szeretnék, csak segíteni!!!
Hát most nem tudom megmondani neked így fejből.nem vagyok otthon.
Viszont tudnátok segíteni?a Mensmentisnél csinálnak IR vizsgálatot,de nem tudok eligazodni az árlistán.
www.mensmentis.hu
Szia!
Én is IR-es vagyok, cisztám sosem volt, tünetekről annyit, annyi féle lehet, hogy ha nem tudod mit keress, nem biztos hogy felismered. Nekem hízékonyság, hajhullás, a nagylányomnak pattanások. Mégis mindkettőnknek ugyanaz a baja. Én a mensbe járok, egy terheléses cukor + inzulin vizsgálat kb 5-10ezer forint között van. De ha odatelefonálsz, előre megmondják mennyi lesz. Reggel vérvétel, délutánra megvan az eredmény, és ha kéred, elküldik email-ben.
Én már túl vagyok az inszemeken, nem sikerültek. Most készülök a negyedik lombikra. Remélem, több nem kell. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!