Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemes lányok! Lenne kedvete...

Inszemes lányok! Lenne kedvetek levelezni? Olyan egyedül vagyok ezzel a témával kapcsolatban (úgy érzem).

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 17:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az Ir-nek egyáltalán nincs tünete. Én Pcos vagyok, de nem Ir-es, én nézetnék valahol terheléses cukrot és inzulint. Mert ha az inszem vagy a lombik sikerülne is, támogatni kell gyógyszerrel.

Melyik két hormont néztek és mennyi lett, TSH-d mennyi lett? Nem okoskodni szeretnék, csak segíteni!!!

2012. febr. 9. 13:28
 22/25 A kérdező kommentje:

Hát most nem tudom megmondani neked így fejből.nem vagyok otthon.

Viszont tudnátok segíteni?a Mensmentisnél csinálnak IR vizsgálatot,de nem tudok eligazodni az árlistán.

www.mensmentis.hu

2012. febr. 9. 14:05
 23/25 anonim ***** válasza:
mensmentisről csak annyit tudok, hogy a legeslegjobb hely!
2012. febr. 9. 14:40
 24/25 A kérdező kommentje:
én voltam ott 2010-ben,de nem tetszett a hely.2x voltam ott és orvost váltottam inkább.
2012. febr. 9. 15:00
 25/25 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én is IR-es vagyok, cisztám sosem volt, tünetekről annyit, annyi féle lehet, hogy ha nem tudod mit keress, nem biztos hogy felismered. Nekem hízékonyság, hajhullás, a nagylányomnak pattanások. Mégis mindkettőnknek ugyanaz a baja. Én a mensbe járok, egy terheléses cukor + inzulin vizsgálat kb 5-10ezer forint között van. De ha odatelefonálsz, előre megmondják mennyi lesz. Reggel vérvétel, délutánra megvan az eredmény, és ha kéred, elküldik email-ben.

Én már túl vagyok az inszemeken, nem sikerültek. Most készülök a negyedik lombikra. Remélem, több nem kell. :-)

2012. febr. 9. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!