Mennyi idővel elöbb tegyem le a gyógyszert ha babát szeretnék?

Én 33 évesen egy hónappal a gyógyszer abbahagyása után teherbe estem. Mi a születése időpontját terveztük meg, sikeresen:-) Neked is sok sikert!
10 hetes pici anyukája

irigylem azokat, akiknek elsőre sikerül... én mindössze egy évig szedtem fogamzásgátlót, azóta viszont több, mint fél év telt el és még mindig semmi. :(
állítólag tisztulási idő már nem kell ezeknél a tablettáknál, de nincs garancia, hogy ennyire hamar összejön.

Egyre több orvos mondja, hogy a gyógyszer elhagyása utáni első hónapban van a legnagyobb esély a babára. Én anno kivártam a 3 hónapot, hogy "kitisztuljon", és csak utána kezdtünk élesbe probálkozni. így útólag azt mondom ez hiba volt pont egy éve... azóta probálkozunk...
Azóta már mindenféle hormonális probléma kiderült, ami a gyógyszer szedésre vezethető vissza.
Szóval én azt mondodm ha várni akarsz legalább egy évet adj, hogy helyreállhasson a szervezeted vagy rögtön a következő hónaptól már probálkozzatok!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!