Ez most pozitiv vagy negativ teszt? Megnezitek? (kep)
Figyelt kérdés
Elegge furcsalom en ezt a tesztet de gondoltam meg kerdezlek benneteket, hogy ez jelenthet e terhesseget. bar a ket csik elegge tavol van egymastol :S ! Kep link :
2012. febr. 6. 17:18
21/25 A kérdező kommentje:
Igazad van szerintem is igy van, nem akartam le irni mert lehet hogy ez nem jelent semmit de , tegnap amikor csinaltam a kepeket eleg rossz minösegüek lettek ugye es mondom megprobalom lampa feny alatt is, es latszik a kis csikocska aminek eredetileg kellene latszodnia ha pozitiv a teszt. De annyira halvanyka , probaltam ma lefenykepezni mert nem dobtam el , de nem megy mert nem nagyon latszik. Viszont az elsö par oerben en nem vettem eszre ezt a csikot amikor a tesztet csinaltam. csak joval kesöbb mint irtam. mit gondolsz? szellem csik? vagy mi? Tudom igy leg furcsa de telleg ott van
2012. febr. 7. 11:15
22/25 A kérdező kommentje:
* perben
2012. febr. 7. 11:16
23/25 A kérdező kommentje:
izgatott vagyok xD bocsi a hibakert *PERCBEN
2012. febr. 7. 11:17
24/25 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ma pont ilyen lett a tesztem. Két erőteljes vonal, de egymástól távol.....Én sem tudom,most mi van!:S Gondolom csináltál másik tesztet is. Mi lett az eredmény?
25/25 A kérdező kommentje:
Negativ lett a masik teszt. te hogy alsz? sikerült?
2012. ápr. 17. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!