Ez most pozitiv vagy negativ teszt? Megnezitek? (kep)
Figyelt kérdés
Elegge furcsalom en ezt a tesztet de gondoltam meg kerdezlek benneteket, hogy ez jelenthet e terhesseget. bar a ket csik elegge tavol van egymastol :S ! Kep link :
2012. febr. 6. 17:18
11/25 anonim válasza:
Hát, szerintem negatív, de nekem is így indult a terhesség, elég korai tünetekkel. A kimaradt menstruáció napját követő első vizeletből csináltam tesztet, és az pozitív lett.
12/25 anonim válasza:
Mérd meg reggel, ébredés után a hődet. HA 37 körül van, akkor terhes lehetsz. (nem kell ahoz minden nap mérni)
3 napos terhességet nem mutat ki egy teszt sem.
13/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szepen a tanacsokat es a valaszokat :) !
2012. febr. 6. 19:17
14/25 anonim válasza:
szerintem tesztelj újra egy másfajta teszttel, az a biztos.
15/25 anonim válasza:
A legbiztosabb ha megvárod hogy megjön e.Ha nem akkor tesztelj.
16/25 A kérdező kommentje:
rendben , köszönöm a segitseget es a valaszokat!
2012. febr. 6. 20:41
17/25 anonim válasza:
A teszt leírásához képest kb. jó helyen van a csík? Mert nekem volt hasonló, nagyon-nagyon korán kimutatta és ketten voltak... (Olyankor magasabb a hcg szint is.) De az is lehet, hogy az előző mensi volt "hamis" nem?
18/25 A kérdező kommentje:
A csik nincs jo helyen :S azert furcsaltam enis. tul messze van . Hat nem tudom.. :S :(
2012. febr. 6. 21:36
20/25 anonim válasza:
Ezeknél a teszteknél sajnos van egy hibaforrás. Méghozzá a vizeletfelvevő szivacsos anyag vége is rózsaszínes lesz/lehet. A kontroll csíkod megvan, de a másik csík, ami valóban túl messze van, csak a vizeletfelelvő anyag elszíneződése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!