One Step ovulációs teszt vélemények?
Nekem eddig nagyon jól bevált a one step teszt. Az első terhességemnél is gyönyörűen mutatta az ovulációt, és az első ovu tesztes hónapunkban össze is jött a fiunk. Most próbálkozunk a kistesóval, ma vagyok a 15. napomon, és a tesztemen a teszt csík, sokkal erősebb mint a kontrol. Szóval nekem ma van pé-m. Anno a one step terhesteszt is menzi előtt 4 nappal pozi volt.
Az lenne a kérdésem, hogy neked a teszt vonal volt olyan erős mint a kontroll csík? Mert ha igen, akkor volt pé-d, de ha nem, akkor nem volt eddig ovud. Azt javaslom, hogy akkor csinálj még egy pár napig tesztet, és majd látod! Az is lehet, hogy ez egy olyan hónap, hogy nem lesz ovulációd. Előfordulhat.
Nekem az első terhességemnél az ovu tesztem a 12. ciklus napnál mutatta, hogy pé-m van, most meg a 15. napomon.
Hanyadik napodon vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!