Hcg-line kazettás terhességi teszt megbízható? Vélemények?!
Nekem is ilyen lett, mint a válaszolónak!
Én eddig nem sok tesztet csináltam, mind kazettás volt, és kimutatta azt is hogyha negatív volt meg azt is hogy pozitív!
Nekem sosem volt szellem csíkom, talán azért, mert vártam a nem várt mensi napjáig! Vagy csak szerencsém volt (?)
Még nagyon korán csináltad a tesztet. Ha 4.-én kellene megjönnie, akkor peteérésed 21.-én volt csak azaz Tegnap elött!!!!
Képtelenség, hogy bármit is kimutasson, hisz a beágyazódás akár 10 napig is eltarthat. Majd 2.-án vagy 3.-án csinálj legelöszőr tesztet, de még akkor sem biztos, hogy mutat valamit.
de ha láttad írtam hogy már az előzö "menzim" sem volt olyan mint kelet volna más állagu nagyon kevés és barnás és vannak tünetek is ezért csináltam tesztet.
amugy én ezt meg hogy mikor van pete érés hülyeségnek tartom anyám akkor eset teherbe mikor menstruált és volt egy nap amikor nem volt meg neki együtt volt apámmal más nap meg megint meg jöt neki és akkor esett teherbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!