Milyen oka lehet ha egy nőnek nem jön meg?
Figyelt kérdés
Létezhetk,hogy terhes vagyok?Vagy lehet más oka is?Olyan is van egy nőnél,hogy álterhes?Vagy ilyen nem létezik.
6napja csúszik a menstruációm eleinte hányingerem és fogfájásom is volt.Most ez mind a kettő csökkent.Néha fáj a derekam és mellemet is érzem,hogy érzékeny,de nem mindig.Csináltam tesztet,de szerintem még korai lehetett,mert negatív volt.Érzem,hogy görcsölök mindha megakarna jönni,de semmi.Van valami gondom?
2008. ápr. 5. 21:58
1/5 anonim válasza:
szia,lehet az oka PL.:stressz,alultápláltság..,igen sajnos létezik az álterhesség(én is át estem rajta!volt hányingerem,feszült a mellem!)van aki azért állterhes mert annyira szeretné,van aki ellenkezőleg!szoktad mérni a hődet,ha igen mennyi?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem mértem még a hőmet,de nem is tudom,hogy kell.
2008. ápr. 5. 22:07
3/5 A kérdező kommentje:
De ha kimaradt márciusban a menzi akkor mikor jön meg ha álterhes lennék?
2008. ápr. 5. 22:09
4/5 anonim válasza:
állterhesség bizony létezik. ha valaki nagyon ráhangolódik bebeszélheti magának hogy terhes még tudat alatt is. erre nagyon kell vigyázni mert nagyon megviselheti az embert lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!