Egy nőnek lehetnek ikrei két féritól?
Igen.
ès nem is rég születtek, ahol biztos volt mert külömbözö szinüek lettek.
de csak akkor ha a nö pár napon belül 2 férfival van és pont ezeken a napokon vagy utánna pár nappal van peteérése de mindkettö petefészkéböl. habár a kétpetéjü ikreknél mindig ez áll fent hogy 2 pete érik egyszerre, és lehet így simán.
- Anyu, anyu! Miért van az, hogy te is fehér vagy, apu is fehér, én meg fekete vagyok?
- Hú, kisfiam, amilyen buli volt, örülj, hogy nem ugatsz!
Igen! Két különböző időpontban :)
De ha arra gondolsz, hogy az egyik baba egyik apáé, a másik a másiké, hát nem! Talán csak valami hiper extrém esetben.
Ezt egy tudományos műsorban is megállapították, hogy igen.
Tegyük fel, két pete szabadul ki, anyu kissé kicsapongó vagy balul sült el egy jó buli. Máris kettő pasi spermájáról beszélünk.
És nem is kell egyszerre vagy pár órán belül megtörténnie. Tudjuk, hogy a lány spermiumok sokáig élnek, de lassúak, a fiúk gyorsak, de hamar halnak.
Szóval érhetnek egy időben a petesejtekhez, és ha van olyan szerencse, akkor az egyiket az egyik, másikat a másik apa termékenyíti meg.
:)
elsö vagyok
keress rá a googlen hogy ikrek két apától.
elég sok cikket kapsz majd.
létezik és ez annyira egyértelmü, de pár napnál több nem telhet el, vagy inkább pár óránál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!