A túl sok is ronthatja az esélyeket?
Figyelt kérdés
Párommal ráálltunk a baba projektre. Ebben a ciklusban peteéréskor különösen sokat voltunk együtt.( napi 2-szer) de nem azért, mert rágörcsöltünk, meg ilyenek. Nálunk ez nem szokatlan. Csak most így utólag számolgattam, hogy pont akkor lehetett a peteérésem. Szerintetek ez rontja az esélyeket? Mert olvastam , hogy kell egy kis idő amíg a spermák újratermelődnek.2012. febr. 4. 22:01
1/9 Falramászott Fogkefe válasza:
Pontosan. Itt sem a "mennyiség" számít, hanem a minőség. Hagyd "pihenni" kicsit a pasidat, több esélyetek lesz. :)
2/9 anonim válasza:
Ha a párodnak jó minőségű spermája van, akkor akár napi 5-ször is lehettek együtt. Ha meg nem jó a sperma, akkor tök mindegy. De ezt nem tudhatod, úgyhogy én azt mondom, hogy szexeljetek, ha úgy kívánjátok, és így lesz belőle minél hamarabb baba.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2012. febr. 4. 22:11
4/9 anonim válasza:
Hát mi szerintem minimum minden nap együtt voltunk, mégis hála Istennek a második hónapban sikerült! Nem kell aggódni, jön az, amikor jönni akar. :)))
5/9 anonim válasza:
Mármint valaki szerint az nem hasznos válasz, hogy mi minden nap együtt voltunk, és sikerült a baba?! Hjajj, ez a pontozás...
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon is hasznos!!! Köszönöm :)
2012. febr. 4. 22:59
7/9 anonim válasza:
Úgy, ahogyan kedvetek tarja! Legalább Te nem a gyerekért szexelsz a pároddal! Ritka az ilyen nő!
8/9 anonim válasza:
Azt mondják, hogy 2 naponta érdemes együtt lenni, akkor nem csúsztok le az ovuról és a kiskatonák is újratermelődnek ennyi idő alatt. Mi ovu környékén minden nap együtt voltunk, a 2. hónapban sikerült!
9/9 anonim válasza:
És terhesség alatt is együtt vagytok/voltatoK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!