Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A napi szex rontja az esélyeket?

A napi szex rontja az esélyeket?

Figyelt kérdés

Az igazság az,hogy most kezdtünk bele a baba projectbe.

Mi sűrűn vagyunk együtt a párommal,imádunk szeretkezni.Szinte minden este együtt vagyunk,maximum 2 napra csökken.Akkor most nekem nehezebben jön majd össze a baba???Mert nem tartóztatjuk magunkat??

Fiatalok vagyunk 25/26 évesek.

2011. jan. 10. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A napi együttlét csak akkor rontja az esélyeiteket, ha a párodnak rossz a spermaképe. Ez meg a GYK oldalán nem derül ki, csak ha elmegy spermavizsgálatra.

Kétnaponta a legoptimálisabb, de én azt mondom, hogy legyetek együtt olyan gyakran, amilyen gyakran csak akartok. :-) ha egy éven belül nem jön a baba, akkor kell vizsgálatra menni, addig nem kell aggódni.

2011. jan. 10. 13:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.,én is így gondolom,hogy a napi szex nem baj ha minden más rendben van:)
2011. jan. 10. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi ne vizsgáltattuk ki magunkat,minden nap (volt hogy többször) csináltuk és elsőre összejött a lányunk:)

Ő 25 én 19 voltam

2011. jan. 10. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor szeretkezzetek, ha jól esik! Ha minden rendben van veletek, így is összejöhet a bébi! Sokkal jobb ez így, mint a muszájszex
2011. jan. 10. 15:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen lányok:)Most megnyugodtam:)
2011. jan. 11. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!