Ha a mai napi gyógyszerrel együtt 4 darab van, és utána jön a 7 nap szünet és azután nem szedek több fogamzásgátlót, terhes lehetek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 19:04
11/18 anonim válasza:
Hat ugy biztos, hogy nem :O:O:O
12/18 A kérdező kommentje:
köszi. jó lenne, ha nem kéne még 1 levélnyit beszednem, ha úgysem szexelek és terhes sem lehetek az előző ciklusból. bocs, ha idegesitően aggódó vagyok, de van már egy nem tervezett lányom. /persze nem igy történt, csak nem tervezek most sem gyereket%
2012. febr. 8. 23:08
13/18 anonim válasza:
Nyugi a 8 napos spermatol nem leszel terhes, mivel a kisfickok elettartama 2-3 nap;)
...mar csak ezert sem :))
14/18 Manka68 válasza:
Bocs az off-ért, de miért hagyod abba?
15/18 A kérdező kommentje:
semmi gond. nem szexelek többet, mert nincs barátom. nincs baj a fogamzásgátlóval, ha arra gondolsz.
2012. febr. 9. 18:38
16/18 Manka68 válasza:
Majd lesz. :-)
És akkor jobb készen állni, min elölről kezdeni. Lehet, hogy két hónap múlva kezdheted elölről a szedést. Akkor kár abbahagyni. :-)
17/18 A kérdező kommentje:
háát, én úgy vagyok vele, h ha pont most találnék vkit, akkor is 2-3 hóbap minimum, h lefeküdjünk, szóval igy iagzad lenne, de tuti, h most nem találok senkit:D
2012. febr. 12. 21:25
18/18 Manka68 válasza:
Na pont akkor szokott beköszönni a nagy Ő, amikor nem számítasz rá. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!