Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire "népszerű" meddőségi...

Mennyire "népszerű" meddőségi ok a pajzsmirigy alulműködés?

Figyelt kérdés
Sokan vagyunk ezzel a problémával?
2012. febr. 3. 21:30
1 2
 11/13 Manka68 ***** válasza:
Attól függ, mennyire találja el a doki az adagolást. De minimum 2-3 hónap, mire az új egyensúly létrejön. sajnos ez nem megy egyik napról a másikra. :-( Nekem 4 körül volt eredetileg, 3 hónap múlva 1,75. :-)
2012. febr. 6. 17:24
 12/13 anonim válasza:
A gyógyszer szedése után kb. hány hónappal estetek teherbe? Én 5 hónapja szedem a letroxot,de ezidáig semmi.
2012. febr. 18. 17:17
 13/13 Manka68 ***** válasza:
Akár már abban a hónapban is sikerülhet, amint elkezdi az ember, de nekem két hónap védekezést javasolt az endodokim, hogy biztosan ne okozzon problémát. Utána az első éles hónapunkban pozit teszteltem. Sajnos nem maradt velünk a baba, de nem emiatt.
2012. febr. 19. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!