Hogyan kell gyereket csinálni ugy hogy rögtön teherbe essek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 23:08
11/11 Hyperactyve válasza:
Sziasztok!Mi már lassan egy éve, hogy próbálkoztunk a babával mikor kiderült, hogy amíg egy műtétet el nem végeznek rajtam addig az lehetetlen hogy sikerüljön.Folyamatosan jártam az orvost, hogy lehet valami bajom van, persze mindig megnyugtatott, hogy semmi probléma nincs.Már meguntam, hogy senki nem tudott semmit, elmentem egy sokadik orvoshoz, aki végre megmondta, hogy nincs minden rendben a petefészkemmel.Most volt nem rég a műtét és lassan mi is próbálkozhatunk a babával. Egyik ismerősöm kibékült a barátjával és terhes is lett rögtön, pedig nem akarta.Nálunk meg már eltelt több mint egy év és sajnos semmi...ez az élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!