Ezek vajon a terhesség tünetei? A párommal babát szeretnénk!
Figyelt kérdés
Eléggé rendszertelen volt a menstruációm, októbertől decemberig a doki tanácsára szedtem fogamzásgátlót, aztán abbahagytam. Január óta többször voltunk együtt a párommal, hátha sikerül a babócát hamar összehozni :) Ma kellett volna megjönnie (ha a gyógyszert szedném még)de sose volt amúgy pontos. Végülis nem jött meg, de egész nap görcsölök enyhén, ma a gyomrom is szar, és egész nap úgy érzem magam, mit akinek hőemelkedése van, de közben fázok. A hangulatom jó, nem vagyok lázas, vagyis nem megfázás vagy influenza. 5 napja teszteltem, de tudtam, hogy korai, és negatív lett. De azóta ezek a tüneteim, és még nem ismételtem meg a tesztet. Szerintetek ezek lehetnek a terhesség tünetei??? Előfordulhat, hogy ilyen hamar sikerült?2012. febr. 1. 20:37
11/12 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon rágódom rajta, fiatal vagyok, és még a próbálkozások legelején vagyunk :D Még nem teszteltem azóta, holott vettem, de úgy gondoltam most már felesleges. Csak a legfurább, hogy semmi görcs nincs, nálam, aki majd belepusztult a görcsökbe. Ha jól számolgatom, nekem i kb. 1hétre a peteérésre jött meg. Furcsa a női szervezet :)
2012. febr. 6. 23:55
12/12 anonim válasza:
Nekem is most szúrkált,hogy egy hétre a peteérésre jött meg! Előtte nem szúrt,amikor két hétre jött p.é. után! Tényleg furcsa a szervezetünk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!