Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszeminációhoz mit vittetek...

Inszeminációhoz mit vittetek a kórházba? Köntös, papucs kell?

Figyelt kérdés
Pénteken lesz az első inszeminációm.

2012. febr. 1. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem is mondták, hogy otthon lehet még akciózni. De igazából mindkét alkalommal elég vacakul voltam, szóval aznap már nem jött össze a dolog.
2012. febr. 3. 08:44
 12/15 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Kedves válaszoló, akinek két inszem volt egymás után : kaptál tüszőrepesztő szurit előtte? Mert akkor nem értem a dolgot, az adott időre repeszt, és ha jól volt időzítve a dolog, a második inszem elég fölöslegesnek tűnik számomra, mert addigra már vagy megtörtént a csoda, vagy már nem is fog. Úgy tudom, az aznapi akciót azért szokták javasolni, hogy az orgazmus hatására végbemenő folyamatok rásegítsenek a dologra. :-)De ez csak aznapra érvényes. :-)

2012. febr. 3. 18:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Pénteken volt az inszem., valóban kellett a köntös is hálóing is, papucs is.

Az emeleten lévő szobából kellett lesétálni oda, ahol csinálták, még a folyosón is álltunk minimum 20 percet, így jól jött a köntös!

Mikor végeztünk, akkor engem k.b. 1 percig hagytak feküdni az ágyon, aztán vissza kellett sétálnom az emeletre a szobába és ott fekhettem még. 15 percet mondtak, de én k.b. 25 percet pihentem, utána felöltöztem és újra lementem, hogy megkapjam a zárójelentést. Kellett kicsit várni rá, de nem volt vészes.

2012. febr. 5. 15:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Manka68, igen, Choragont kaptam.

....de igazából arra a kérdésre, hogy miért csinálta két egymást követő napon az inszeminációt, már csak az orvos tudna válaszolni... Viszont az biztos igaz, hogy ha még akartam volna se lettem volna képes "akciózni", mert a hiperstimuláció miatt durva fájdalmaim voltak már akkor! Viszont a nővérkék azzal nyugtattak, hogy hasonló esetekben többes terhesség szokott létrejönni, úgyhogy ne csüggedjek. ...Hát sajnos nem így történt. Viszont az ezt követő ciklusomban spontán terhes lettem. Viszont ez sem lett egy sikertörténet, mert az 5. héten fenyegető vetéléssel kórházba kerültem, majd néhány napra rá el is ment a baba. :(

(egyébként én vagyok az, akivel egy lombikos kérdésemben "leveleztünk" kicsit)

2012. febr. 7. 10:50
 15/15 Manka68 ***** válasza:

:-)

Akkor majd most fog sikerülni. :-)

Nekem még sosem volt hiperstimus fájdalmam, inszemekhez clostit kaptam, mindkétszer 2-3 tüszőm érett tőle. Lombiknál jóval több, de ott leszívták őket. Biztosan nem lehetett kellemes.

Drukkolok neked nagyon! Majd írd meg az eredményt két hét múlva! Addig pedig pihenj sokat.

2012. febr. 8. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!