Inszeminációhoz mit vittetek a kórházba? Köntös, papucs kell?
Nekem nem kellett semmi, bár én meddőségi kp-ban voltam. De inszem az inszem mindenhol.
Utcai ruhában fel az asztalra. Doki beteszi apa cuccát, fekszel 10 percet, negyed órát, és mehetsz is haza.
Szia!
én Kaális vagyok : öltözőben mindent le, melltartó maradhatott, kaptunk zacsit a lábunkra, hátulgombolós hálóinget, és egy lepedőt, amivel letakartak előtte, és utána az egy óra kötelező fekvésre. Ezután felöltöztünk és haza, várni a teszteredményt két hét múlva.
Én is a BMC-be járok. De ott ad a doki egy papírt. amin rajta van, hogy köntös, papucs, hálóing kell. te nem kaptál?
Odamégy, beregisztrálnak, mutatnak egy szobát, átöltözöl. Aztán bemégy hálóingben, felfektetnek, megcsinálják. Vissza a szobába. Ott 20-30 percet fekszel, majd felöltözöl és vársz vagy 2 órát, mire a főorvos nagy nehezen aláírja a zárójelentésedet. Múltkor volt egy olyan megjegyzése a nővérnek, hogy a beteg úgyis ráér. Szóval arra számíts, hogy a beavatkozás 5 perc, de rámegy a fél napod a várakozásra.
És sok sikert neked!
A 3.válaszolótól kérdezném,hogy Neked 2 egymást követő napon csináltak inszemet?!Ilyet még nem is hallottam!!Hová jársz?Ezzel nagyobb az esély is szerintem,nem?
Nekem sem kellett vinnem amúgy semmit!De ha Neked rajta van a papírodon akkor vigyél mindenképpen!Nekem is csak alulról kellett levetkőznöm,papucs,hátulgombolós hálóing,ahogy előttem írták!Fél óra után mehettem haza!Nekem még zárójelentést sem adtak,2 inszemem volt eddig!
A 3. válaszoló vagyok. Így utólag visszagondolva nekem is furcsa a dolog, a mai tudásommal meg is kérdeztem volna, de ez eszembe se jutott, mert azt gondoltam, ez a protokoll, no meg hogy az orvos csak tudja, mit csinál... (ez 2005-ben volt) ....Gondolom, nagyobb esélyt akart adni a dolognak... Vagy csak szétszórt volt... Mondjuk könnyen lehet, mert a 2. napi inszem előtt uh-ra kellett mennem és az ottani orvos meglepődve szembesült a ténnyel, hogy az előző napi inszem után felhelyezett "gumisapkát" nem távolította el az orvosom a méhszájamról!
Fogadott orvos volt, Szegeden főorvos.
Röviden ennyi.
Köszi a további válaszokat!
Igen, kaptam papírt a dokitól, tényleg rajta volt ez a köntös, papucs dolog is, de ott nem is fogtam fel mi van, olyan izgatott voltam, itthon olvastam át és fogtam fel. Papír nélkül eszembe sem jutott volna, hogy esetleg ezeket vinnem kell.. Még papírral sem voltam benne biztos, hogy ez tényleg így van, azért is kérdeztem meg itt.
És még pont amiatt is, hogy pár perces dolog lesz.
Holnap nem dolgozom, így rám igaz lesz, hogy "úgyis ráérek", de otthon azért jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!