Sok kérdést tettem már fel, és sok jó választ is kaptam már tőletek! Kicsit hosszu lesz a történetem! Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Tavaly júliusba hagytam abba a yadin szedését!Utána 28 napos ciklusaim voltak.Majd decemberben volt egy petefészek cisztám ami spontán felszívodott csináltak hormon vizsgálatot,ahol minden rendben volt!Februárban 51 napra jött meg!Ez után 2*volt 34 napos ciklusom!Most májusban éreztem kimondottan terhességi tüneteket.csináltam 2 tesztet qupido ami poz lett!Voltam dokinál még nem láttak semmit!Erre elkezdtem vérezni be is fektetek a korházba!Az ottani vizelet teszt negatív eredményt hozott!Bele is nyugodtam!A menstruációm 2 nap alatt elmúlt pedig 6 napig szokott tartani.A mell fájdalom a hányinger és a hasszurkálás viszont nem szünt meg és a hőm is 37 maradt!2 hónapig is vizsgáltam a méhszájam ami pé után pár nappal könnyen elérhetővé vált és a ciklus elején is ilyen szokott lenni!Most viszon nem lett könnyen elérhető sőt szinte el sem érem!Vettem még egy qupido tesztet,amiről képet is tettem ide fel nektek,mindenki gratulált!Szóval nem nagyon értem ezt az egészet!Kérlek segítsetek tanácsokkal,tapasztalatokkal véleményekkel!Már nagyon el vagyok keseredve!2009. máj. 31. 10:18
1/5 anonim válasza:
Hormonzavar,Hcg-t termelő cisztád lehet.De ezer esélyem van h tévedjek.
De mondd meddig tartana másik tesztet kipróbálni?
Uh-t csináltass.
2/5 anonim válasza:
Szia!Szerintem terhes vagy,csak rosszul indulnak a dolgok!Kérd meg a dokidat,hogy nézzen meg UH-n,vagy menj egy másik orvoshoz és kérd ki a véleményét!Több szem többet lát!Sok sikert!
3/5 A kérdező kommentje:
A cisztát látta volna a doki a hüvelyi Uh-án ugye?Ja és nem tudom ez mit jelent de azt mondta mikor elkezdetm vérezni hogy zárt a méhszáj és a méhnyálkahártyát ugyan ugy látja mint elötte 2 nappal.
2009. máj. 31. 10:40
4/5 anonim válasza:
Szia!
Ha a méhnyálkahártya ugyan olyan,akkor biztos terhes vagy!A leválást látta volna,csak nem tudom,miért irta fel akkor a gyógyszert?Menj vissza hozzá!Ne legyél elkeseredve!
5/5 A kérdező kommentje:
tavaly abbahagytam a fog gátlót!Azóta nem szedtem semmit!
2009. máj. 31. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!