Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk, szerintetek...

Babát szeretnénk, szerintetek sikerült összehoznunk?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a párommal, és babát szeretnénk. Nekem évek óta van pajzsmirigyproblémám, rendszertelen ciklus, petefészekciszták. Az utóbbi időben ezek rendeződtek. December elején abbahagytam a fogamzásgátlót (3hónapja szedtem) és január közepétől már védekezés nélkül csináltuk, (jan. 14, 15, 17, 22...) Már nagyon izgat, hogy sikerült-e összehozni valamit, vettem is egy tesztet, de még várok vele. Az utolsó menst. jan. 4 volt. Szerintetek van ennyi idő után rá esélyem, és mit javasoltok, mikor teszteljek?
2012. jan. 31. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Egyrészt túl sok mindent nem tudunk a ciklusodról, hogy konkrét választ adjunk neked. Hogy mikor tesztelj? Nagyjából tudod gondolom, hogy mikor kéne megjönnie következőleg! Na attól hamarabb semmiképp!!! Ha már késik egy napot aznap nagy valószínűséggel kimutatja!

Amúgy meg szerintem megvan rá az esély, hogy már az első hónapban sikerül, de ha nem akkor sem kell elkeseredni!!!

Tök normális egészséges embereknek is van hogy hónapokig, évekig nem jön össze!! Úgy hogy ha adhatok egy tanácsot, ne forogj ezen, mert ha rágörcsölsz nem fog menni!!! Élvezd az életet és ha még pár hónap múlva sem jön össze akkor majd ráérsz hőmérőzni, meg gondolkozni..

Másrészt meg mondjuk hallottam már hideget is meleget is a gyógyszer utáni időszakról, egyesek azt állítják, hogy a fogamzásgátló utáni hónapban még nagyobb a teherbeesés esélye, mások szerint meg ki kell hogy tisztuljon!!

Annyira más minden szervezet, hogy nem lehet ennyi idő után még sok okosat mondani! :)

2012. jan. 31. 14:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon görcsöltem rá a dologra eddig, de mivel lassan közeledik a "nemvárt" menstruáció időpontja, elkezdtem az utóbbi napokban rajta gondolkodni :) A ciklusom javult az utóbbi időben, de még mindig nem tudnám biztosan megmondani, hogy pontosan melyik nap, de már jobb, mint régebben. Én is már rengeteget olvastam arról, h valakinek sikerült azonnal teherbe esnie a bogyó után, de valaki ellenzi...szóval szerintem egyén függő. De talán szerencsém lesz :)
2012. jan. 31. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
A peteerestol a mensesig a legnehezebb tudom..:) De az biztos, hogy rengeteg türelem kell a babaprojekthez... Nem baj hogy tudatosan keszulsz szerintem, mert igy honaprol honapra jobban megismered a tested! En is az elso honaptol hömerözök! csak azt ne felejtsd el hogy mindig jön egy ujabb ciklus ami uj lehetösegeket rejt!
2012. jan. 31. 21:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátorításokat :)
2012. jan. 31. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia, az előző vagyok! Mi újság veled azóta? megjött vagy késik?
2012. febr. 4. 11:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Még késik, de görcsölgetek, illetve elég rossz az étvágyam. Úgy döntöttem várok szerdáig, akkor fogok 1 hét késésnél tartani, és akkor megcsinálom a tesztet. Kicsit kételkedem, hogy összejönne, félek megint ciszta lesz a háttérben. De kivárom a szerdát és mindenképpen megírom,hogy mi lett az eredmény :)
2012. febr. 4. 23:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma reggel arra ébredtem, hogy menstruálok... először elszomorodtam, de aztán arra gondoltam, hogy mi van, ha ez mégsem menstruáció, hanem mondjuk beágyazódási vérzés??? :))))Cseppet sem fáj, és alig-alig vérzek valamit is, holott nekem már előtte pár órával borzasztó görcseim vannak.
2012. febr. 5. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!