Hőgörbe kérdés? Szerintetek volt ovum 24-n? Minden nap 6:20kor merek, de már előtte forgolodtam, nem aludtam jól. Majd visszaaludtam. és kíváncsiságból megmertem 10kor 36,8at mertem.
Én bizakodóbb vagyok mint az előző :) Nem akarok fals reményt kelteni benned, de két tizeddel magasabban vagy, mint eddig, mégha van is benne kis leesés. Szerintem 2-3 nap múlva jön meg, ha nincs semmi, ha hasonló marad egy hét múlva is akkor teszt!
Azért pár naponta rakhatsz fel görbét, kíváncsi vagyok rá!
Ne keseredj el, ez jó :)
Szerintem a 40. naptól lehet kb. azt mondani hogy elindult egy normál ciklus, legalábbis nekem mikor összevissza volt, hasonlóból lett jó a vége. Szóval csak maradjon fent szépen!
Na milyen lett?
Ha fennmaradt, akkor szerintem a 70. nap körül lőhetsz egyet. Hamarabb nem biztos, hogy érdemes.
Nekem biztatónak tűnik a dolog :) Ha nem is lesz belőle baba, de PÉ már legalább biztos volt!
Azért 2 naponta felrakhatod, nagyon kíváncsi vagyok rá! És drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!