Szanka kérdése:

Végre sikerült!?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy szoktak-e ilyet kiírni ebben a topicban, de én megteszem. Végre sikerült pozítívat tesztelnem csütörtök délután, egyszerűen nem hittem a szememnek a fürdőszobából úgy szaladtam ki a páromhoz, hogy két csík, kétcsík :D

Örömömben sírtam, remegtem a félelemtől, de igen végre sikerült. Szombaton reggel ismét megismételtem és akkor is egy hatalmas pozitívat mutatott a teszt.

Hétfőn megyek a dokihoz, megtudni hány hetes is vagyok. Ahogyan számoltam 7-8 hétben, utolsó mensim eső napja dec.8.

2012. jan. 29. 09:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jah, meg gratulálok is,a legfontosabb lemaradt :D
2012. jan. 29. 10:38
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

Gratulálok, vigyázz nagyon magatokra! Boldog babavárást, problémamentes terhességet és könnyű szülést! :)

(Nekünk 1 év után sikerült, akkor én sem hittem a szememnek.)

10 hónapos kisfiú anyukája

2012. jan. 29. 10:42
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Gratulálok és nagyon boldog problémamentes babavárást kívánok!!! Olyan jó ilyet olvasni!:)

Biztos nagyon nagy az örömötök, sok boldogságot Nektek!!:)Vigyázz magatokra!

Én a jövő héten tesztelek, első baba lesz, ha lesz!

2012. jan. 29. 17:39
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Kedves kárörvendő, kedves, hogy lepontozol mindenkit, sajnálom, hogy ennyiben tudod örömöd lelni. ;)
2012. jan. 29. 17:45
 15/17 Fanina ***** válasza:

ki a kárörvendö?

Gratulálok a kérdezönek,már én is másfél éve várok a babár,de még várat magára!!

Jók az ilyen öröm hirek!!

2012. jan. 30. 14:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, 6 hetes a picike, és 6mm. Egészséges, jó helyen tapadt meg, viszont még csak mekkora, máris kóstolgatja az anyukáját. Folyamatos rosszullét és a szédülés már egész napra kihat, alig tudok enni valamit, csak gyümölcsöt.Két hét múlva kell visszamenni a dokihoz. Megvan az első képecskéje, olyan boldogok vagyunk a párommal. :) Köszönöm mindenki jókívánságát, és sok sikert mindenkinek.
2012. febr. 2. 15:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Boldog babavárást!

9 hkm

2012. febr. 3. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!