Hogy lehet eldönteni hogy egy terhességi teszt halvány pozitív vagy csak átázott?
9. dpo-n vagyok, reggel csináltam egy terhességi tesztet. (Tudom, lehet korai, nézzétek el nekem, de 2 éve próbálkozunk, orvosilag minden oké).
A tesztet 8 másodperc helyett vagy 12 másodpercig tartottam a pisiben, megjelent egy nagyon-nagyon halvány vonal. Csak természetes fényben látszik.
Ez most pozitív vagy csak átázott a túl sok pisitől???
:D ezt én is átéltem, megértelek!
Képfeltöltés.hu-ra töltsd fel, írd meg a linkjét, és megnézzük :)
Szia. Én nem tartottam benne, annyira laza voltam, hogy simán lepisiltem, pedig mártani kellett volna. Nekem is ilyen csík jelent meg, két nappal nemvárt előtt.
Most lesz 3 hónapos a kislányom abból az alig látszó csíkból. Remélem, Te is pont így vagy most.
Nekem most valamiért korán volt ovum, a 11. ciklusnapomon. Általában 28-35 naposak a ciklusaim, tehát a nemvárt még odébb van elvileg..
Próbáltam lefényképezni, de asszem a fényképezőm nem túl jó, nagyon homályos. :(
Viszont a konyhában természetes fénynél halványan látszik, még csak nem is kell az ablakfényben forgatni..
De nem tudom eldönteni hogy halvány rózsaszín vagy szürkés.. :(
Ti ha fényképeztetek már tesztet, milyen beállítást használtok?
Nálunk i s halvány volt, Párom mondogatta, hogy ez pozitív, nem hittem neki, másnap ismét teszteltünk, ugyanolyan halvány volt... aztán vártam egy napot, akkorra kellett volna megjönni a mensinek, de nem jött, így rá egy napra ismét teszteltem, és akkor picit erősebb volt a jel :)
Bocsánat, hogy lassan írtam, de épp etetek :) 8 hetes kislányt.
Bízom benne, Neked/Nektek is sikerült!
Én nemvárt előtt 4 nappal teszteltem halvány pozitívat, azóta már 23 hetes múlt a pocakomban. Egyébként ha rózsaszín és egyenes sík, akkor az babát jelent.
Nekem ilyen volt nemvárt előtt 4 nappal és így erősödött, ez mind nem várt előtt volt, a felső a 4 nappal előtti
Köszönöm szépen a bíztatást!
Egyelőre nem merek reménykedni...habár még szellemcsíkom sem volt sosem, de nem szeretnék megint csalódni.. :(
Megpróbálom kibírni 2 napig tesztelés nélkül.. :D
Utolsónak: köszönöm a képet! Az én csíkom egy lehelletnyivel halványabb a te első tesztednél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!