Mi lehet? Terhesség? Fertőzés?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. A barátommal gyakran pettingelünk. De nem szexeltünk még. Egymást szoktuk kielégíteni. Űgy csináljuk hogy először mindig én megyek el, aztán ha ő is elment már, akkor már nem nyúl be hozzám. Szóval ha ő ujjaz engem, akkor maximum előváladék kerülhet a kezére, de ilyet nem vettünk észre. A hónap közepén volt 5-6 napig folyásom (ekkor erős stressz behatás, más dolgok miatt), valamint akkor is, és most is elég gyakori vizelést, és éhségérzetet, erős étvágyat tapasztalok. A mensesem 2 napja késik.2012. jan. 27. 21:27
1/5 anonim válasza:
Szexeltél, vagy nem? Ha nem, akkor nyilván nem lehetsz terhes sem, és amíg ilyen "tudatlan" vagy a témában, ne is csináld, vagy majd legalább védekezz. Stressz, betegség miatt késhet a mensid.
2/5 anonim válasza:
Nem vagy terhes... de 14 évesen még nem ezen kéne aggódni :)
3/5 A kérdező kommentje:
de akkor ez mégis mitől van?
2012. jan. 27. 22:01
4/5 eszo válasza:
attól,hogy izgulsz rajta..szerintem pszichésen késik..nyugodj le..tereld el a gondolataid..és meg fog jönni, meglátod.
5/5 Manka68 válasza:
Szia!
Elég kicsi az esélye, hogy terhes lehetnél, de az a biztos, ha tesztelsz egyet. Két nap késés után elég biztosat mutat. A tüneteket bármi okozhatja, akár az is, hogy félsz a teherbeeséstől, az agyunk csodákra képes. A gyakori pisilési inger lehet fertőzés is, de akkor elvileg más tüneteid is lennének mellé (fájdalmas pisilés, égető, csípő vizelet). Nődoki megmondja mi a gond, ha elmész hozzá. Ha addig nem jön meg, egy hét múlva keresd fel, de előtte azért még tesztelj egyet, az első kérdése úgyis az lesz, hogy nem lehetsz-e terhes. Ha addig megjön, és még mindig gyakran jársz pisilni, akkor a mensi elmúlása után menj el hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!