Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az ovu tesztem tegnap volt...

Ha az ovu tesztem tegnap volt pozitív, ma pedig majdnem pozitív, akkor lehet megvolt a peteérésem? Vagy a neg. Napon az ovuteszten nem lehet csík? Nagyon kicsit halványodott tegnap óta, így is vehetem negatívnak?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 27. 11:45
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Most csinátam én is 10-es tesztet, de nekem is negatív :(

Azért megírod majd a fejleményeket?

2012. febr. 8. 15:29
 22/28 anonim ***** válasza:
Persze megírom azért ha megjött:-)) Én már lemondtam róla, de neked nagyon-nagyon szorítok továbbra is! Hátha csak később fogant, azért nem mutatja a teszt!
2012. febr. 8. 17:36
 23/28 A kérdező kommentje:

Nem bírtam magammal és csináltam egy ovu tesztet, lássam van-e egyáltalán HCG és egy halvány csíkor kaptam. Ezért nem gondolom, hogy sikerült :(

Azért majd jelentkezem, de te se add fel addig,amíg meg nem jön :)

2012. febr. 8. 17:50
 24/28 A kérdező kommentje:

Nekem reggelre leesett a hőm 2 tezedet és meg is jött sajnos :(

Veled mi újság?

2012. febr. 9. 11:11
 25/28 anonim ***** válasza:

Nekem még nem jött meg, és a hőm se esett annyit, gondolom holnapra fog, mert a teszt meg negatív.

Sajnálom, hogy neked megjött, de majd legközelebb!!!

2012. febr. 9. 12:54
 26/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok, hátha :)
2012. febr. 9. 13:17
 27/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Megjött nekem is..

Közetkező hónapban találkozunk?:-))

2012. febr. 11. 07:49
 28/28 A kérdező kommentje:

Sajnálom. Ha van kedved, persze.

Én tettem fel azt a kérdést, hogy miért majdnem poz. a ciklus 2.napján az ovu teszt. Mára teljesen leesett a hőm, lehet nagyon korai peteérésem lesz. Majd este csinálom a köv. tesztet, hátha. A tüneteim egyébként illenek a peteérésre, mert szúrkál a petefészkem.

2012. febr. 11. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!