Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az ovu tesztem tegnap volt...

Ha az ovu tesztem tegnap volt pozitív, ma pedig majdnem pozitív, akkor lehet megvolt a peteérésem? Vagy a neg. Napon az ovuteszten nem lehet csík? Nagyon kicsit halványodott tegnap óta, így is vehetem negatívnak?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 27. 11:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, inkább 2 nap múlva ismételd meg!
2012. febr. 7. 13:13
 12/28 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. febr. 7. 13:23
 13/28 anonim ***** válasza:

Amint látod a görbémen, én is csináltam tesztet, szintén negatív. Tudja a fene, hogy korán van-e. Nekem nem első terhesség, eddigiek ilyenkor már látszottak.

Mikor tesztelsz legközelebb? És mikorra kellene megjönnie? Nekem még van 2 napom.

2012. febr. 7. 13:28
 14/28 A kérdező kommentje:

Nekem ma vagy holnap nem kellene megjönnie. Sajnos eléggé úgy érzem, hogy meg fog jönni (görcsölgetek,mint mindig).

Én reggel megint tesztelek, ha nem jön meg addig. Vagy lehet még ma este is egyet? Tudom, felesleges, csak már nem bírok várni. több, mint 3 év - nagy idő ...

2012. febr. 7. 13:58
 15/28 anonim ***** válasza:

Jaj, nyugi én is mindig így érzek. Szerintem holnap teszteljünk újra, reggeli elsőből!

Azért ha nem bírnád ki, írd meg az esti teszt eredményét!:-)

2012. febr. 7. 15:12
 16/28 anonim ***** válasza:
Nekem csak annyi a kérdésem,hogy az ovu utáni első nap után már nem is voltatok együtt?Ez mindig így van?Mert akár ez is gátolhatja a teherbe esést...olyan,mintha csak azért lennétek együtt(lelki gát).NE haragudj meg azért,amit írtam,nem bántani akarlak!És persze nagyon DRUKKOLOK!
2012. febr. 7. 15:56
 17/28 A kérdező kommentje:
Közvetlenül után a férjem tüszös mandulával lázasan feküdt - sajnos :(( Azóta voltunk együtt, de azokat már nem jegyeztem, mert ovu szempontjából nem fontos. De azért köszi :)
2012. febr. 7. 16:00
 18/28 anonim ***** válasza:
Akkor jó(tudom ez most hülyén hangzik)!Remélem a férjed rendbe jött azóta.Feltétlen írj majd.
2012. febr. 7. 16:32
 19/28 A kérdező kommentje:

Hello Sorstárs!

Mi újság? Teszteltél? A hőd hogy alakult mára?

Én nem mertem reggel tesztelni, a hőm ugyanannyi,mint tegnap. Szorítok :)

2012. febr. 8. 13:46
 20/28 anonim ***** válasza:
Teszteltem, de negatív lett. A hőm kicsit lejjebb ment, szerintem holnap fog megjönni..talán majd legközelebb:-)
2012. febr. 8. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!