Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu tesztet hogy használtátok?

Ovu tesztet hogy használtátok?

Figyelt kérdés

Most vettem először, ki hogy alkalmazta? Mikor, meddig? Bevált valakinek? Kalkulátor szerint 4-én lesz a peteérésem, mikor kezdjem? Stb....

Előre is köszönöm a segítségeteket. :)

2012. jan. 26. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. jan. 26. 14:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. jan. 26. 15:01
 3/5 Grófházy ***** válasza:

az elő kezdési nap a ciklus hosszától függ.

Ha pl.28 napos a ciklusod,akkor a 11.napon,ha 29,akkor a 12. napon kezd el a tesztelést.

Az első hónapban nekem több fogyott,csak azért mert én is így csináltam,hogy kitapasztaljam,és lássam a különbséget.

Mivel nekem 31 naposak a ciklusaim kb tudtam,hogy a17.napon ovulálok,de látni akartam a tesztek változását.

Délután 17-18 óra körül van az optimális időpont,és előtte 1-1,5 órával jelentősen csökkenteni kell a folyadékbevitelt.(én előtte 1 órával nem ittam)

Én minden tesztet frissében lefotóztam,és tök jól lehette látni a különbséget.Bebizonyosodott a 17.napi ovuláció. :)

Mert ha már megszárad,és pl.3-4 naposakat hasonlítasz össze,azon semmit nem fogsz látni.

Sok sikert

31hkm

2012. jan. 26. 17:11
 4/5 Grófházy ***** válasza:
100%

A + teszt(ek) utáni első - napon van ovuláció.

Én eddig csináltam.Tovább felesleges.

Vateráról rendeltem Wondfo márkájút,és nagyon bejött,ellentétben a One stepp-pel. Szinte soha nem mutatott +at,még akkor sem,amikor épp dokinál voltam és un-n látszott...

2012. jan. 26. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt a választ én is köszönöm,mert abban én sem voltam biztos,hogy a pozi tesztek napjain,vagy utánna van ovu!
2012. jan. 26. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!