Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi legyen, szedjem az 5....

Nini24 kérdése:

Most mi legyen, szedjem az 5. naptól a clostit, ahogy egyébként kellene? Folyt. Lent!

Figyelt kérdés
Tegnap este vettem be az első Clostit, mert 43 napja nem jött meg, a doki megUh-ozott, mondta, semmit nem lát, kezdjem el szedni a gyógyszert (barnáztam 1-2 cseppet 4 napig, azért mentem hozzá). A dokit hívtam, mondta, hagyjuk ki ezt a hónapot, aztán a köv mensinél menjek vissza és akkor szedhetem a gyógyszert :((( De már hova várjak, megint másfél hónap mensi és baba nélkül??? :((( Szerintetek beszedjem az 5. naptól mégis? Napi 1-et...
2012. jan. 26. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.nekem elég zavaros,ahogyan leírtad.

43 napja nem jött meg?és a barnázás mikor volt?

Én úgy tudom,ha nem lát domináns tüszőt(amiből esetleg ciszta lehet) elkezdheted szedni,de akkor is menned kell ultrahangra,hogy megnézzék lett e peteérésed tőle!

Hiába szeded be,ha nem néz meg doki közben,szerintem veszélyes is(túl stimuláció miatt) és értelmetlen.

Több helyen olvastam itt,hogy gyógyszerrel meghozzák a menzijüket és utána lehet a clostylt kezdeni.

A te dokid ilyesmit nem mondott?

2012. jan. 26. 12:13
 2/4 A kérdező kommentje:

A lényeg annyi, hogy már 32 napja nem jött meg, elmentem dokihoz, azt mondta, oké, ha május óta babát tervezünk akkor a következő mensinél az 5. napon szedjem be 5 napig 1x a clostit. ezek után egy héttel még mindig nem jött meg, ellenben 4. napja 1-2 csepp barnázásom volt, visszamentem, ugyan vizsgáljon már meg... Megnézte tegnap, semmi mást nem látott a 3mm-es nyálkahártyán kívűl... Azt mondta, kezdjem el szedni a megbeszéltek szerint a gyógyszert, tegnap kezdjem el. Megtörtént, erre ma megjött rendesen... Ezt ő hogyhogy nem látta??? Erre felhívtam, azt mondta, ÓÓ, akkor hagyjuk ki ezt a hónapot, majd a köv mensi után kezdjem el szedni a gyógyszert...

Kistesóra gyúrunk, de jó lenne, ha mielőbb sikeredne, mert a gyedem lejár szeptemberben, és jó lenne, ha úgy alakulna, ha keveset lennék gyesen...

2012. jan. 26. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

várjál meg egy rendes menstruációt, és csak az után szedjed be!

nyugi, nekem volt, hogy fél évig, illetve pontosan 7 hónapig nem jött meg, és utána clostyval sikerült!

ne stresszeld magad!

ha bírsz, sportoljál!

jobban pörögnek tőle a hormonok.

tudom az én helyzetem nem vigasztal, de azért leírtam, hogy ne aggódjál annyira.

19hetes vagyok most:)

neked is sok sikert!

2012. jan. 29. 10:21
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi, aranyos vagy, azóta lehiggadtam. Elkezdtem alga kapszulát szedni, cickafarkot iszom, és élvezem a 16 hónapos törpémmel töltött napokat! :) Kicsit rástresszeltem a dologra, csak az a baj, elég türelmetlen típus vagyok :)

Boldog babavárást neked! :)) Első bébi?

Szia: Niki

2012. jan. 31. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!