Most mi legyen, szedjem az 5. naptól a clostit, ahogy egyébként kellene? Folyt. Lent!
Szia.nekem elég zavaros,ahogyan leírtad.
43 napja nem jött meg?és a barnázás mikor volt?
Én úgy tudom,ha nem lát domináns tüszőt(amiből esetleg ciszta lehet) elkezdheted szedni,de akkor is menned kell ultrahangra,hogy megnézzék lett e peteérésed tőle!
Hiába szeded be,ha nem néz meg doki közben,szerintem veszélyes is(túl stimuláció miatt) és értelmetlen.
Több helyen olvastam itt,hogy gyógyszerrel meghozzák a menzijüket és utána lehet a clostylt kezdeni.
A te dokid ilyesmit nem mondott?
A lényeg annyi, hogy már 32 napja nem jött meg, elmentem dokihoz, azt mondta, oké, ha május óta babát tervezünk akkor a következő mensinél az 5. napon szedjem be 5 napig 1x a clostit. ezek után egy héttel még mindig nem jött meg, ellenben 4. napja 1-2 csepp barnázásom volt, visszamentem, ugyan vizsgáljon már meg... Megnézte tegnap, semmi mást nem látott a 3mm-es nyálkahártyán kívűl... Azt mondta, kezdjem el szedni a megbeszéltek szerint a gyógyszert, tegnap kezdjem el. Megtörtént, erre ma megjött rendesen... Ezt ő hogyhogy nem látta??? Erre felhívtam, azt mondta, ÓÓ, akkor hagyjuk ki ezt a hónapot, majd a köv mensi után kezdjem el szedni a gyógyszert...
Kistesóra gyúrunk, de jó lenne, ha mielőbb sikeredne, mert a gyedem lejár szeptemberben, és jó lenne, ha úgy alakulna, ha keveset lennék gyesen...
várjál meg egy rendes menstruációt, és csak az után szedjed be!
nyugi, nekem volt, hogy fél évig, illetve pontosan 7 hónapig nem jött meg, és utána clostyval sikerült!
ne stresszeld magad!
ha bírsz, sportoljál!
jobban pörögnek tőle a hormonok.
tudom az én helyzetem nem vigasztal, de azért leírtam, hogy ne aggódjál annyira.
19hetes vagyok most:)
neked is sok sikert!
köszi, aranyos vagy, azóta lehiggadtam. Elkezdtem alga kapszulát szedni, cickafarkot iszom, és élvezem a 16 hónapos törpémmel töltött napokat! :) Kicsit rástresszeltem a dologra, csak az a baj, elég türelmetlen típus vagyok :)
Boldog babavárást neked! :)) Első bébi?
Szia: Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!