Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek a nődokija Clostit írt...

Akinek a nődokija Clostit írt fel, és cisztás lett, mit érzett?

Figyelt kérdés
Mit érzett? Hogy érezte mikor cisztája lett? Mikorra lett? Hány adagott szedett be? és a beszedést követően mikor jelentkeztek az első tünetek? Milyen az első tünetei?
2011. dec. 12. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Na erre én is kiváncsi vagyok:)
2011. dec. 12. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Én már évekkel ezelőtt szedtem, de arra emlékszem, hogy irtózatodan görcsölt a hasam alja. Három hónapig szedtem, utána szünet, majd megint 3 hónapig. Szedés után kb 5-6 nappal már kezdtem érezni. Olyan volt mintha egy lufi feszegetné vagy a jobb, vagy a bal oldalam.

Egyébként nem lett belőle baba. Feleslegesen kínlódtam ezzel, teljesen véletlenül derült ki hogy pajszmirigy alulműködés miatt nem jön össze. Azt kezelték, két hónapra rá a pocakban volt a fiam.

Ja! Kiderült PCO-s vagyok. Amikor a doki felírta a Clostyt nem volt semmi a petefészkembe, üres, sivatag, sehol egy tüsző, semmi. Két évre rá meg PCO-val diagnosztizálnak, tele voltam cisztával. Nem tudom van-e összefüggés a kettő között......

2011. dec. 13. 07:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most pont ebbe a helyzetbe vagyok!Szedtem a closyt a 3,naptól 2*1 és 5 nap után elkezdett fájni szúrni a petefészkem és mintha labda lenne ott,még örültem is neki,hogy biztos jó nagy petécskéim lesznek,erre az UH-n kiderült,hogy tele van 1,6-1,8 cm cisztákkal,annyi hogy meg se lehet számolni és a petefészkem kétszer nagyobb,mint a másik!Kaptam rá gyógyszert,de ha nem múlik el ki kell venni a petefészkemet,úgyhogy csak csínnyán a clostyval!

2011. dec. 13. 08:43
 4/5 A kérdező kommentje:

UH!

Nagyon sajnálom! Bízzunk a legjobbakban!

Köszönöm a válaszokat!

2011. dec. 13. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik hónapban lett tőle cisztám, de nem éreztem semmit. Csak akkor derült ki, mikor mentem a következő hónapban és engem előtte is megultrahangoztak, mielőtt elkezdtem szedni a következő havit, hogy nincs-e ciszta. És volt. Akkor ki kellett hagyni azt a hónapot, szerencsére akkor el is pukkant, úgyhogy nem lett belőle baj (hála az alapos dokimnak).
2011. dec. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!