Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mar irtam, hogy marc.28-an...

Mar irtam, hogy marc.28-an volt utoljara menzim. Ki volt mar igy? Mert nekem meg mindig nem jott meg. Veletek mi lett?

Figyelt kérdés
MArcius 28-an volt utoljara menzim mar irtam egyszer, azota jarok a dokihoz, lassan egy honapja minden heten. Elso alkalmakkal teszt mindig negativ, aztan ultrahanggal egeszen kicsi 1mm lathato volt. Ugyanazon a napon, vervetel, ami szinten negativ. Most voltam tegnap megint, nem teszteltunk, nem ultrahangozott a doki annyit mondott, varjak, de mar nagyon idegesit, hiszen mar tobb mint ket honapja nincs meg. Egyszer latja a babat, aztan negativ. Fogalmam sincs mi van. Erdekelne volt e mar igy valaki es neki mi lett a vege.
2009. máj. 29. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
És a terhességi teszt mit mutat? Nem értem, hogy miért nem jut dűlőre az orvos.
2009. máj. 29. 11:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy hete csinaltam utoljara tesztet negativ. en sem ertem es mar nem tudom mit csinaljak.
2009. máj. 29. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ugyanebben a cipőben járok én is!!

Márc.26-án volt utoljára. Elmentem a dokihoz és csinált tesztet is és ultrahangot is. NegatÍv teszt, az egyik petefészkemben egy 5cm-es ciszta, a másikban meg sok kicsi.Szóval én norcolutot kaptam, aztán irány a hormonvizsgálat!Remálem, hogy megtalálják a bibit, kiderül, hogy miért nem tud kipukkanni a tüszőm:)

Remélem v.mit tudtam sgíteni.Egyébként szedtél fog.gátlót? Mert én márc.ban hagytam abba.

2009. máj. 29. 12:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Na eppen ez az, mert az orvos mindent megnezett, minden rendben van velem, a fogamzasgatlot pedig meg augusztusban hagytam abba. Tehat nem tudjuk mi van, egyebkent, nem magyarorszagrol irok. Csak azert mondom, mert sokan mondjak, hogy, mert a magyar orvosok... nem. Itt a bizonyitek, persze nem mondom, hogy a dokival van baj, mert tuti egy figura, csak vannak ilyen esetek.
2009. máj. 29. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!