December 4. -n volt meg utoljára a menzim. Olyan egy hete hányós voltam, teszteltem, negatív lett. Rá 2 napra megint. Kb.3-4 napja. Ellenben ha jól számolok, legkésőbb 2. -n meg kellett volna jönnie. Mikor teszteljek?
Nem tudom, hogy terhes vagyok-e. sosem késett. átlagosan 23-25 naposak a ciklusaim, vagy még rövidebbek. Ez a 32 nekem nagyon furcsa...felfázva biztosan nem vagyok, és gyulladás sem lehet, annak más jele is lenne.
Mi a fene ez?
Akár ma is tesztelhetsz. Illetve elmehetsz orvoshoz is.
Lehet baba, és kívánpm is, hogy az legyen, ha ezt szeretnéd, de az is lehet, hogy egyszerűen késik. Egyszer nekem is késett 6 napot, pedig még csak szex sem volt, hogy szóba jöhessen a baba... Szimplán csak ennyivel később ovuláltam, és így ennyit csúszott a menszeszem is.
Van ez így. Megváltozhat minden egyik napról a másikra. Én pl 11 éves korom óta menstruálok, 13 éves korom óta fáj, de rohadtul, és mindig az első napon. Erre a szervezetem 29 éves koromban megkergül, és azt mondja: innentől a 4-5 nap fog fájni, és ekkor fog jönni a sok vér, nem az elején. És azóta így is van. Voltam vele orvosnál is, de minden rendben van. Egyszerűen csak megváltozott a szervezetem működése...
Ettől azonban szépen teherbe tudtam esni 3. próbálkozásra, pedig nagyon féltem tőle, hogy biztos nehezen fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!