Fél éve vagyok együtt a párommal és nem védekezünk, mért nem eshettem teherbe még? elöfordulhat hogy, mensi után közvetlen terhes maradok?
Mensi utan nem hiszem hogy terhes maradnal.Szerintem probald ki inkabb az ovulacios tesztet.En is most probaltam es ha minden jo lesz akkor mar van 1 kis pocak-lakonk.
Nem tudom hogy mennyit szoktatok egyutt lenni.Nalunk a legnagyobb baj az hogy a ferjem hetente uton van.
Vagy probald ki estetleg a homerozest.Kicsit "ido" igenyes es az ember hajlamos elfelejteni ,hogy reggel ebredes utan rogton megmerje a lazat,de sztm erdemes 1 kis odot forditani ra.
Nagyon szoritok neked es magamnak is!
Sok sikert a babahoz!
Szia!
Fél éve ismeritek egymást?Ennyi ideje tart a kapcsolatotok?
Mert szerintem akkor még nagyon korai nektek babát vállalni.
Persze semmire sincs biztosítás,de egy bimbózó most alakuló kapcsolatot nem hinném,hogy babavállalással kéne kezdeni.
Miért nem élvezitek ki egymást,a szerelmet először?
Persze jó a közös jövőt tervezgetni,de azért szerintem ahhoz idő kell,hogy egy kapcsolat megérjen a gyerekvállalásra.És persze egy csomó minden.Ha az anyagiak biztosítottak,az persze nagyon jó,de belülről is meg kell erre együtt érni.Egy kisbaba egy életre szóló kötelék mindkét félnek,óriási felelősség legalábbis így kellene lennie,és neki az lenne a legjobb,ha mindkét szülőjével nőhetne fel szeretetben boldogságban.Én a helyedben várnék még,hogy hogyan alakulnak a dolgok köztetek.Miről késhettek le?
Ha pár év után is a közös fészekben ugyanazt akarjátok akkor érdemes belekezdeni a babaprojektbe.
Legalábbis én így gondolom.
Sok boldogságot,szép közös jövőt nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!