Előfordulhat 2. csík a hcg teszten, de csak lámpafénynél, nagyon halvány? 11 napja voltunk együtt. Lehet az ilyen halvány? Vagy csak behülyültem és odalátom...
még annyi, hogy folyamatosan megjönérzésem van.
Amikor együtt voltunk, az félidő volt, a hőm 36,5-ről másnap 36.8-ra ugrott. Azóta 36,6 és 36,7. Ami nem sok, de nekem 36.4 az átlag alapjáraton.
csak egyedül te láttad a tesztet? egyébként nem lehetetlen szerintem.2-3nap múlva ismételd meg
sok sikert
Igen, csak én láttam még, a férjemnek csak holnap tudom megmutatni legkorábban sajna. De lehet, hogy addigra halványodik, mert már a kontrollcsík is picit halványabb pár óra elteltével, hát akkor az én leheletnyi vonalam...
Szombatig várok, aztán megismétlem.
Én három tesztet csináltam meg, a menstuáció emaradása után 1 héttel, rendesen pisis lett, kettő nem mutatott semmit, a harmadik halvány volt, de az sem pont egy perc után. Egy hét múlva voltam dokinál és látta a petezsákot. Én ezért nem igazán hiszek a terhességi tesztekben. De azértne éld bee magad tejesen, inkább kellemesen csalódj.
18 hetes kismama
Köszi a válaszokat! Semmiképp nem élem bele magam...
Meg a 11.nap szerintem korai is volt, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!