Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Tudom, hülye kérdés,...

Csajok! Tudom, hülye kérdés, de ez a "barnázás" kifejezés mit takar?

Figyelt kérdés
3 napja meg kellett volna jönnie, de nem jött, aminek nagyon örülök, de ma elkezdtem azt hiszem "barnázgatni". Többször olvastam már, hogy terhesség alatt volt aki "barnázgatott". Arra lennék kiváncsi, hogy ez kb. mit takar? Mekkora mennyiségről van szó? Mint amikor készül megjönni, vagy épp csak egy kis barnás foltocska? Ez is folyamatosan folyik, vagy egyik törlésnél van másiknál nincs? Lehet hülye kérdés, de légyszi írjátok le tapasztalatotokat. Köszi
2012. jan. 22. 14:06
 1/4 anonim válasza:
szia.nekem is pont ilyen volt mikkor teherbe estem.én folyamatosan barnáztam sőt volt amikor be is pirosodott egy kicsit aztán megint csak barnás lett.de szerencsére baba volt aki már 6 hónapos :)
2012. jan. 22. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Erről megy a "vita", hogy mi és meddig nevezhető normális "barnázgatásnak". Van aki szerint a maszatalás, vagy nagyobbvércsepp -folt még nem gond, más szerint akár vetélés is lehet.Ahogy én utánaolvatam, több oka lehet. Egyik legfőbb, hogy terhesség létrejöttével a hormonháztartás még nem 100%os, és el akarja indítani a menstruációt. (csak ugye ott a sárgatesthormon, ami felügyeli, hogy tényleg ne induljon el, illetve van aki terhes és mégis minden hónapban barnázgat, meg még olyanról is hallottam hogy ha kevesebbet is, de vérzett minden a 9 hónapban, pedig ugye terhes volt....)

Szerintem ami fontos hogy ilyenkor megnyugodjon az ember, és amint lehet menjen el dokihoz "terhesség gyanújával". (kb. nemvárt után 1-2 héttel)Az uh a legpontosabb.

Ha a maszatolásból erősebb vérzés lesz, akkor meg azonnal menni kell.

2012. jan. 22. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Én most lettem terhes. Nálam volt barnázás, a menses előtti 5. és 4. napon és egy halvány színváltás a 3. napon. Szóval én azt hittem előbb meg akar jönni. Nálam nem volt nagy a mennyiség egy 1db normál tisztaságiban elfért/nap.Állaga kicsit sejtes volt, tehát nem homogén.
2012. jan. 22. 15:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. jan. 23. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!