13 dpo-n barnázás és mensi szerű görcs mensi megjövetelére utal? (nem szoktam barnázni sosem)
Nem feltétlenül biztos, hogy mensi lesz. A terhességet azért is nevezték régen "másállapotnak", mert másként kezdett el viselkedni a szervezet mint előtte.
Én tegnap a 14. dpo-n teszteltem negatívat, nap közben többször volt enyhe mensis görcsöm, aztán este tusoláskor még valami rózsaszínes folyást is tapasztaltam. Mára viszont 2 tizedet föntebb ment a hőm és roppant érzékeny és fájdalmas lett a mellem.
Te hogy vagy ma?
Szia! Hát még ma sem jött meg,ma vagyok 14dpo-n. Tegnap este kis vérzésem volt,talán egy tisztasági betétnyi,tettem is fel éjjelre egy tampont,elkönyveltem,hogy megjött. De reggelre semmi sem volt,csak valami rózsaszín kis valami.Nem merek tesztet csinálni,mert csak 1 db-om van itthon,és ahol élek,nagyon drága.
Véleményed?Mitől lehetett enyhe vérzés?
Veled mi újság?
Szia! Hogy vagy? Remélem mára sem jött meg neked! Hődet szoktad egyébként mérni?
Nekem ma reggel is pecsételő vérzésem van, és ugyanakkor a hőm is esett 2 tizedet (de még így is a coverline fölött vagyok). Ezt már tényleg nem értem... Ha meg akar jönni, akkor jöjjön, ha meg baba van a dologban, akkor miért pecsételek?... Itt is nagyon drága a teszt, már bánom, hogy otthonról csak kettőt hoztam magammal...
Hát nekem tegnap este megjött!:-(
De legalább nem vagyok már kétségek közt.
Veled mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!